Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gab1ka

senior tag

válasz Vhiktor #29380 üzenetére

KS7000, írtam zárójelben, az USA KS8000 eu megfelelője. Nem tudsz szerintem olyan modellt mondani már manapság ami ne lenne ennél jobb a középkategóriában. Itt még nincs FALD nincs 120+hz stb, cserébe van hozzá egy plusz aliexpresses távirányítóm mert mindig begyűrődik a párna alá az eredeti.

A csere most kényszerből születik meg nálam, de nyilván így szeretném letudni gyorsan az időtálló feature-ket és nem visszavásárolni ugyanezt nagyobb méretben.

Egyetlen dolog izgat igazán, az a response time. Nálam Game módban azért eléggé látszik szemmel az utánhúzás, nagyon szeretnék ebben előrelépni végre, illetve a legfontosabb az 1440p támogatás, de ahogy látom ezzel sem lesz semmi gondom. Nvidia VGA-m van ha ez számít.

A 144hz-ről az RTINGS-en láttam egy anomália megemlítését a QM8-as tévé tesztjénél miszerint a VRR csak 60 és 120hz környékén működik megfelelően, alatta közte és felette, azaz 144hz-en nem, mert ott jelentkezik némi utánhúzás. Nem tudom hogy ez általánosságban igaz e, viszont erről azt hiszem a redditen is láttam említést. Lehet hogy ez csak modell specifikus dolog.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés