- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Parmezan77 #27171 üzenetére
Felhasználástól függ nagyon. Samsung -on nincs DV és DTS, de nekem például egymás mellett volt az S90C és a C3, számomra előző meggyőzőbb volt, így az maradt.
Monitor használatra, Windows -hoz szerintem mindegyiknél kell egy ClearType tuner, de ez is egyénfüggő. Van aki nem veszi észre, hogy nem jó a "szokásostól" eltérő szubpixel elrendezés. Főleg Samsung -nál. Bár ez számomra furcsa, de tökre elfogadó vagyok.
Jók a Mini LED -ek, C935 is biztosan az, de szerintem az OLED egy egészen más világ.
Ehhez azt lehet hozzátenni, hogy Samsung -nál szar a magyar support/garanciális támogatás. LG -nél pedig a tintinges panelbe lehet sűrűn belefutni. A cserélt paneleknél is. Bár bevallom C3 -nál nem nagyon néztem utána mennyire jellemző, fel kell túrni a netet. Mert végül az kiesett nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged