- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
válasz
Celtis #26651 üzenetére
Ez durva. Milyen képbeállításon jön így elő, mert még nálam sem ennyire gáz a helyzet. A local dimming is egyértelműen rosszabb lett, tesztvideókon jól kijön.
Amúgy nekem nincs kábeltévém, így se 480p-t, se focit nem nézek rajta, de 1080p-től felfelé vannak random lagok (nem stream), meg valahogy az emberek arca sem igazi. A laptopom képernyőjén (IPS, 1080p) szebb a kép, mint a tévén, pedig nem valami csúcs kijelző ez sem.
-
Swami
senior tag
válasz
Celtis #26651 üzenetére
Én belenéztem a 3 test problémába, de semmilyen anomáliát nem fedeztem fel. A sorozatot már láttam, az emlékeimhez képest sincs különbség. Youtube-nál meg egyéb feliratnál sincsen blooming.
Mondjuk nálam ki van kapcsolva minden képjavító funkció.
Persze nekem is van bajom az új firmware-rel, de más jellegű. -
Stealth
senior tag
válasz
Celtis #26651 üzenetére
Nem azt állítom, hogy nincs hiba. Csak azt mondom, hogy nálam jó, vagy egyszerűen nem tudom mit kell nézni, nekem nem feltűnő stb.
Egyébként én nem várom azt egy 4K tv-től, hogy a 480p ugyan úgy nézzen ki mint egy 4K.
Most jutottam hozzá a Derrickhez, 480p. Olyan, amilyen, nekem jó. Retro fíling.
Nem, Netflix HD csomagom van csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest