- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Ahogy a többiek is utaltak rá, NINCS ilyen, hogy a garanciális javítást ahhoz kötik, hogy lefotóztad-e az adatlapot, vagy sem. Viccnek is rossz. Értem, hogy ezt kérik (sajnos
), ezért valóban helyre kell őket tenni, puffogtathatsz pl. fogyasztóvédelmi passzusokat. Itt biztos tudnak segíteni, ilyen utat válassz --> link Nem baj, ha tudják, hogy tudatos vásárló vagy. Nyilván a sorozatszám kell nekik onnan, de a garancia jegyen is rajta kell, hogy legyen és a menüben is. Küldj a menüről egy fotót, hátha...
Ezt is írták többen: NEM feltétel a doboz megléte sem. Az el- és visszaszállítást oldja meg a megbízott cég (bár tulajként nyilván érdeked, hogy megfelelő védelem mellett tegye ezt, mert ők ebbe tojnak bele. Főleg, ha feleslegesen utaztatják meg egy olyan probléma miatt, amit nem is tudnak épp akkor reprodukálni és egy fw frissítéssel elintézik, hogy "javítva", aztán otthon meg újra előjön.
Egyébként, ha az Auchanban vetted, őket kérdezted már? Miért nem intézik ők a garanciát?
Egyébként ez agyrém. Imádkozni kell, hogy ne legyen baja a tv-nek, ki lehet törölni az 5 év garanciával (Hitachi tv-vel megjártam, ott is pont ennyit ért az 5 év gari, mint itt)
Kitartás (és ne hagyd magad).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest