- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vismajor01 #24071 üzenetére
Pontosan értem amit írtál.
Ezért írtam ,hogy látszólag ezzel megsértették a komfortzónádat. Ami megbocsáthatatlan bűn.
És ezért mondtam hogy nem kell ezen fennakadni , sz@rd már le azt a szerencsétlent hogy random érkezett és dudál vagy csenget.
Jó esetben max sok évente egyszer fordul elő ,hogy "indokolatlanul" merészelnek zaklatni
!!a Te érdekedben!!Felőlem jöhetsz hozzám hajnal 4-kor is. Én hétfőtől szombatig pörgök mint a bolond. Időnkét két munkahelyen tolom és még mellette ott a család , meg a kertesház soha nincs kész örök igazsága.
+ most akarok saját vállalkozásba fogni.
Szóval nincs megállás!Nem fogok ilyen apróságokon görcsölni.
De ez én vagyok, és azért nem értünk egyet mert nekem a hétköznapok mellett egy bármikor dudáló, csengető, futár, a tökömet sem érdekli. Kimegyek hozzá és haladjunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- HP 635 laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest