Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Éjjel megvolt a full reset és jópár problémát megoldott! Az is ami nagyon idegesítő volt, hogy minden bekapcsolás után dinamikus képmódon volt nem a mozi ahogy használtam! A másik ami idegesítő volt és megszűnt, hogy dolby vision anyagok dolby vision IQ -ban indultak és nem fényesen ahogy hagytam ( nem mindig de sokszor).
Egyetlen probléma maradt meg , hogy gyorsindítást használva kikapcsoltam majd bekapcsoltam a tévét akkor a színhőmérsékletet normálra rakja (középállásba) de nem úgy, hogy el állítja a csúszkát hanem csak látom a képen, hogy hideg. Ilyenkor vagy képmód váltás oda vissza vagy a színhőmérsékletet csúszka állítás egyből vissza ugrassza a rendes állásba!
Szerencsére gyorsindítást kikapcsoltam és ez a hiba nem jelentkezik! Szóval normál lassú indítással most minden jónak tűnik eddig. Végre így már nem idegeskedek. Most már nem is érdekel hogy jön e frissítés vagy nem. Persze remélem így marad és nem kezd el megint szarakodni de szerintem a gyári androidra frissítés nem tett jót és az volt a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gitáros topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Wuthering Waves
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest