Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zpapp28
csendes tag
Sajnos európában nem találtam értelmes tesztet (így csak az USA modelleket tesztelik), viszont ez elég meggyőző: https://www.cnet.com/products/tcl-6-series-2018-roku-tv/first-take/
-
fuze
őstag
Tegnap lecsekkoltam és a homogenitása nagyon meggyőző. Photoshopban teljes képernyő beállítással bedobtam különböző színeket. Ha nagyon erősen skubizom, akkor a közepén látok egy minimális foltot, egyébként semmi. Teljesen fekete #000000 színnél a bal alsó sarokban látok egy szikra formájú bevilágítást, kb egy arasznyi méretben.
Ami szokatlan, az a betekintési szög. Én IPS monitorokhoz vagyok szokva és ott nem esik ennyire a kontraszt oldalról nézve és így nem tudom megítélni mennyire számít rossznak vagy jónak. Talán az sem volt szerencsés, hogy a TV a földön van. Most reggel feltettem egy dohányzóasztalra és meg fogom nézni így is. Esetleg bemegyek valami TV-s boltba ahol nem világítanak telibe mindent neonnal és kicsit átnézem a VA paneleket. Kíváncsi vagyok, mert ha tegyük fel a 140ezres tcl semmivel nem rosszabb ennél, akkor inkább kicserélem arra és máris spóroltam.
Ja, a panel ha érdekel: ST5461D07-2
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor