- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sajnos így se jó, egyedül az segít a sötét jeleneteknél ha a gammát -3 ra rakom, de utána meg akkor a nappali jeleneteknél lesz fakó a kép
Amúgy a nappali jelenetek normális beállítások mellet gyönyörűek, alapvetőleg nagyon tetszik a tv, csak a sötét jelenetek katasztrófa.
Rohadt idegesítő ez, fél éve TV-t keresek, az euronics akciókról mindig lekéstem, most végre emagon elcsíptem ezt jó árba, 155-ért, most már 165 az ára. De volt 180 is. Erre 1 ilyen szart kaptamAmúgy a dobozt nyitva kaptam, furcsálltam hogy nyitva van, de a tartozékok zárt csomagolásba voltak, lehet már 1 visszaküldött tv-t kaptam ?
Én soha nem küldtem még vissza semmit, nem is tudom mi a menete, utána kell olvasnom.
A "P" szérián gondolkozok az olcsóbb, abból nagyobbat is tudnék venni és még úgy is olcsóbb lenne, kérdés mennyivel gyengébb annak a képe, mennyit számít a qled, valaki aki esetleg már látta mind a 2 típust, tudna erről valamit mondani? Nyugodtan vehetem a P szériát is, 635-öst, vagy most már ez a C735 után azt rondábbnak fogom látni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest