Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
nicu71
üzenetére
Köszönöm. Sajnos nem jött össze. Ahogy az várható volt a régi szoftverrel sem működik a CEC. A hangot (ARC kapcsolatot) már a 469-el is kevesebb alkalommal dobta el és ez most is fenn áll, sőt a 432-vel a stream-ek be-be akadnak (de ugye ez orvosolható). A lényeg: Nagyon jó, mint TV és lehet valami újabb ARC/eARC-s eszközzel jól működik (ahogy itt írták páran), de az, hogy a 4-5 ésves Arcam-ommal nem bírkozik meg, az felfoghatatlan
. Tudom, hogy nem fog segíteni, de még egy dolgot kipróbálok, vagyis az AVR-re van újabb szoftver, amit holnap rárakok......aztán valószínűleg visszaállítom gyári állapotra a TV-t és vissza küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Tudom, hogy nem fog segíteni, de még egy dolgot kipróbálok, vagyis az AVR-re van újabb szoftver, amit holnap rárakok......aztán valószínűleg visszaállítom gyári állapotra a TV-t és vissza küldöm
Vhiktor