Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
golan7 #14230 üzenetére
Hát nem is tudom.
A 65-ről 75-re nyilván tetszetős, de azért nem akkora wow. A kép szintén rendben, de a korábbi Q70R-em is tudott akár ~700 nitet és ~7000-es kontrasztot egy jó blooming mentes FALD-al szóval kép terén sem egy óriási wow, de azért megugorja a TCL, szóval tényleg nagyon rendben van és mozgásmegjelenítésben is jobb, de azért némi interpolációt még itt is használok, viszont az botrány, hogy a CEC ennyire hulladék. Olvastam korábban, hogy a gyors indítás okozhat anomáliákat. Kikapcsoltam, de nincs változás. Teszt jelleggel áramtalanítottam mindent, de ez sem segít. Hangosítani tudok, de halkítani valójában nem. Néztem menüben, nincs rá új gyári szoftver. Na amúgy ettől tartottam, hogy rohadt jó lesz, de bugos működéssel és majd lehet mókolgatni, amit Én nagyon nem akarok.
Egyéb: csatornák rendezésére tudja valaki a választ?
Amúgy google rendszer esetén nem az van, hogy kb bármi telepíthető rá? Lehet csak vak vagyok, de nem látok rajta gyári böngészőt és a telepíthető appok között sincs találat. Akartam volna rtl most-ot is, de azt sem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Milyen monitort vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Windows Insider Program
- sziku69: Szólánc.
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Visual Basic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő