Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Redneck nagyúr válasz  flash-

üzenetére flash-

üzenetéreÍgy van, persze erősen szubjektív a téma. Nekem kevés, különösen DV IQ esetén, illetve kicsit HDR játékoknál is. Elbírnám a kontrasztosabb megjelenítést, a nagyobb fényerőt. Ha a szemembe süt a nap egy filmben vagy egy játékban, kicsit gyengébb az élmény. Nem vakít, inkább csak sütöget. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy 1000+ nites panel, és nem is annyiba került, elfogadom hogy ennyit tud. 
 Ez az első HDR TV-m, és az áráért cserébe, szerintem korrekt terméket kaptam, de legközelebb más szempontok szerint választok.Nem vagyok otthon a hangzásban, így nem tudok segíteni, max 2.1-es hangrendszert dugtam rá, a gyárival kombinált üzemmódban. Szerk: 
 Az mondjuk vicces, hogy felcsavarva kevésnek tartom a fényerőt, de "éjszakai módban", alacsonyra véve, soknak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Vhiktor: 
 Ha jól emlékszem, a C728-asban egy 500-600 nit fényerőt tudó panel van. Ezelőtt egy 300-400 nit közötti 1080p Samsungom volt. Nem érzem azt a brutális "hűha" faktort, mint az 1000 nit fölötti TV-k-nél, ha HDR filmezésről, vagy játékról lenne szó.
 Szerintem ezért mondjuk sokan sötétnek. Szép a képe, de hiányzik "egy kis" fényerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Samsung UE50TU7022K
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 Vhiktor
 Vhiktor