- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland00726
csendes tag
válasz
tomisanzero #13537 üzenetére
Sajna mint korábban írtam a TCL65C728 tv-m 3 hónap után meghibásodott, hosszában megjelent rajta egy függőleges csík, de szerencsére cserés vagy pénzvisszafizetéses, főleg, hogy már alig kapni ezt a modellt, ettől függetlenül meg voltam vele elégedve. A kérdésem az lenne, hogy ha van rá lehetőségem, szerintetek érdemebb lenne a c728 helyett ráfizetéssel egy c835 modellt választanom? 300k-ba vettem, viszont a c835 fél millió körül mozog, vajon tud annyival többet, hogy megérje a +200k felárat? A másik amire gondoltam, mert kissé berágtam a TCL-re egy Philips 65OLED706/12, ez is a félmilliós árkategória, esetleg lenne bárkinek bármilyen véleménye, tapasztalata? Egyébként sok helyen "savazzák" a tv-t a 8bit és az alacsony nites fényerő miatt, hogy nem a legjobb a HDR élmény. Igaz én mindig besötétítve használom a tv-t, de például ps5 alatt le kellett vennem 50%-ra, mert néha kisütötte a retinámat, úgyhogy nem is igazán értem
Vajon maradnom kellene a c728-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest