- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
köszi a jó tanácsot
amúgy hetekkel, hónapokkal ezelőtt (tényleg csak gondolat szinten), de eszembe jutott, hogy nem kell ide TV, hagy szóljon és legyen projektor , de persze ennyire fanatikus mozizós nem vagyok meg új konzolosként, arra is gondolnom kell
.
Viccet félre téve tényleg azt érzem, hogy megörülöképp ma néztem bele cimbinél 65" (de árából itélve alsóbb kategóriás) SONY-n 4K-n egy sci-fi filmbe és néha az volt az érzésem, mintha lagolna, akadna (áá, de biztos a Netflix, online tartalom, stb), majd itthon is elindítottam ugyan azt, szintén Netflixen (eddig nem használtam, de nem is értem miért, baromi jó) és sokkal folytonasabbnak tűnik a 120Hz-es panelon. Megjegyzem páran már mondták, hogy de furcsa, már-már nem valósághű a kép folytonossága, de ezek szerint a 120Hz volt az oka. Ezek után azt érzem csalódás lesz a 60Hz hiába a sok egyébb és jobb technológia az EP660-ban.
Már bánom, hogy nem ástam bele magam egy kicsit komolyabban a TV-s paraméterekbe,, de elvileg már úton van a TV. Max élek a 30 napos elállás jogával és ráfizetéssel cserélem erre [link]
Amúgy nem értem, hogy milyen irányba mentek a fejlesztések a 60Hz-el ha a 4-5 éves TV-m tudja a 120Hz-et, amit manapság szinte csak az OLED, QLED és felső kategórás LCD tudják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- LG (86UT81006) 218CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest