Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kiskutya veterán válasz  Botika89

üzenetére Botika89

üzenetéreÉrdemes megjegyezni, hogy az ARC nem teszi lehetővé a teljes zsírtartalmú, kiváló minőségű kodekek, például a Dolby TrueHD, a Dolby Atmos, a DTS-HD Master Audio vagy a DTS: X hangsávok bitfolyamát a Blu-ray és 4K Blu-ray sugárzásokon. Egyszerűen eltávolítja az alapvető 5.1 adatfolyamot. Ha ilyen szintű funkcionalitást szeretne, akkor HDMI eARC-re lesz szüksége. 
- 

Kiskutya veterán válasz  Töff_PLS

üzenetére Töff_PLS

üzenetéreNe stresszelj!  Amúgy bármilyen márkát tipust vennél egyik sem jobb mindenhol vannak gondok. Az LG nél a legutóbbi frissitéssel elcsesztek a hdr fénykezelést de még sorolharnám. Szoktam más helyeken is olvasgatni és nincs olyan tv aki mindenkinek tetszik. Ha bármi gondod lenne vele megpróbáljuk megoldani a legrosszabb esetben visszaküldöd! Amúgy bármilyen márkát tipust vennél egyik sem jobb mindenhol vannak gondok. Az LG nél a legutóbbi frissitéssel elcsesztek a hdr fénykezelést de még sorolharnám. Szoktam más helyeken is olvasgatni és nincs olyan tv aki mindenkinek tetszik. Ha bármi gondod lenne vele megpróbáljuk megoldani a legrosszabb esetben visszaküldöd!
- 

Kiskutya veterán Aki szeretné rakja fel nyugodtan a 634es fw-t én semmi problémát nem tapasztaltam. A 631 fagyás hibákat javították. 
- 

Kiskutya veterán Gyorsan reagáltak a srácok nálam fagyott a saját player új fw előzőnek javítására! v634 [link] 
- 

Kiskutya veterán ÚJ: 
 - A grafikus felhasználói felület környezeti beállításainak frissítése (ablakkezelés)
 - Új mozgás opció menü: „ Mozgás tisztasága ” + „Törölje a LED mozgását (dinamikus automatikus tompítási funkció) ” 
 - Hozzáadta a „ Dinamikus színek ” opciót : BE-KI a gyorsmenüben. (= natív és dinamikus színek használata) 
 - Frissítés optimalizálása + Új frissítési menü (Automatikus, Hálózati, Helyi, Chanel által) és és két új funkció: Frissítés → Hálózati frissítés → „ Rendszerfrissítés ” vagy „ Szolgáltatásfrissítés ” 
 - Rendszeroptimalizálás
 - Optimalizálás az „SDR” – „HDR” konverzió (HDR prémium)
 - Frissítési jogok
 - Frissítse a helyi „Realtek_player” audio / video könyvtárakat.
- 

Kiskutya veterán 631-es frissítés: [link] 
 Nem teszteltem csak saját felelőségre!
- 

Kiskutya veterán Mivel elkezdődött a magyar feliratok és szinkronok gyártása a prime videóra gondoltam meglesem a 7 napos próba időszakba. A kép minősége hasonló mint a netflixen csak hdr 10+ ami szépen fel is villan a tv bal sarkában viszont a hang sajnos mint a plex esetében nem megy ki 5.1-be az erősítőre..... tv 65c715 és a saját rendszerén teszteltem. (mellesleg eddig egy feliratot vagy szinkront nem sikerült elővarázsolni) 
- 

- 

Kiskutya veterán válasz  feriferi12

üzenetére feriferi12

üzenetéreAhogy fentebb írták gamma +2 illetve én a fekete színtet 48-on használom de viheted lentebb is viszont akkor már lehet több részletet kitakar. Ahogy régebben írtam valamit valamiért az ismerősöm Samsung q80r-en jobbnak tűnik a fekete viszont rohadt sok részlet nem látszik a filmből. 
- 

Kiskutya veterán válasz  rainman72

üzenetére rainman72

üzenetéreHol láttál tcl utálatot? Nekem az tetszik amikor az androidot meg a menüt fikázzák sokan hogy milyen lassú. Hétvégén anyámnál megnéztem az LG webos rendszert és semmivel nem volt gyorsabb sőt hdr YouTube alatt úgy akadt a beállítások menü hogy csak pislogtam. Egyébként azt nem érti meg senki hogy tökéletes tv nincs meg egy tipuson belül lehetnek eltérések "panellottó" 
- 

Kiskutya veterán Mindenek előtt nézd meg melyik szoftver van rajta én a legújabb 625-ös verziót ajánlom. 1-2: elég szubjektív mindenkinél a beállítás én mindenképp a mozi módot ajánlom film nézéshez akár 1080p akár 4k vagy hdr. Nekem nagyon bevált úgy ahogy van egyedül az mpeg zajcsökkentést kapcsolom ki a micro dimminget be alapra max a élességet kicsit feltolhatod 10-15ig. HDR filmeknél én bekapcsolom a dinamikis kontrasztot mert jobban kiemeli a fényesebb részeket mivel kevés a hdr fényerő a tévében ezzel szerintem kicsit lehet javítani a hatáson. A fekete szintet is kicsit lejjebb tolhatod 48-49-re kicsit jobb a fekete. 3: Dolby visionbe több féle létezik ebben vannak itt mások akik jobban tudnak segíteni én max netflixen nézek úgy filmeket egyébként magától be kell kapcsolnia ha felismeri a tv. 4: Ahogy fentebb írtam az új szoftverrel próbáld újra megnézni nálam se plexen se a saját lejátszóján nem szaggatott eddig semmi. A feliratos filmeket én a plexen nézem egész jól kezeli a hálózatos tartalmakat én wifin keresztül használom és ahogy írtam nekem nem szaggatott semmi eddig. Sajnos nemtom miért nem ismeri fel az srt feliratot a saját lejátszója pedig az lenne a legjobb mivel az 5.1 hang csak azon keresztül működik. 
- 

üzenetére feriferi12

üzenetéreNem tudom nálad milyen lehet de nekem ips után brutál még ez a fekete is. Ha nagyon zavaró esetleg te is próbálj meg egy szerviz menüs resetet hátha... 
- 

üzenetére feriferi12

üzenetéreSzerintem qled-től sokkal többet nem lehet várni feketében mint a c715-nél, láttam élőben rokonnál samsung 65q82r tv-t és gyári beállítással a fekete jobbnak tűnt viszont rengeteg részletet kitakart nekem úgy nem tetszett. 
- 

üzenetére feriferi12

üzenetéreSzerintem a 999 felejtős várj egy stabilabbat. Jobb feketéhez ezeket próbáld: 
 -dinamikus kontraszt bekapcsolás és ha nem elég alatta a fekete sáv alacsony vagy magasra állítása
 -helyi kontraszt bekapcsolása
 -fekete szintet alacsonyabbra állítani
- 

Kiskutya veterán 
- 

Kiskutya veterán Direct ledes tévékre jellemző sajnos valaki linkelt már 9es szériás Samsungot is ami még durvábban sávisodik. Szoftver függő is azt hiszem a 321el nem látszott szinte semmi. Nekem most mintha halványabb látszana 625fw is szerviz menüben reset után. A gyorsinditást mindenképp kilapcsold ki az is segíthet de utána egy áramtalanítás nem árt a tévének. 
- 

Kiskutya veterán Én fél se raktam várok egy olyanra ami nem 9el kezdődik. Egyébként ezzel a 625el egész jó eddig mintha a sávosodás is kevésbé látszana. Azt hozzá kell tennem hogy frissítés után szerviz menüben nyomtam egy resetet és a menü is folyamatos semmi akadás hdr filmek alatt sem. 
- 

- 

Kiskutya veterán Inkább mozi vagy ha kicsit a túlszaturált színeket szereted a szabvány módot ajánlom. Én már csak mozi módba nézek mindent elsőre kicsit fakónak tűnhet de ha jobban mégnézed sokkal természetesebb főleg az arcokon látszik és még a szememnek sem fárasztó. Egy idő után hozzá lehet szokni és ha utana átváltasz szabványa vagy dinamikusra akkor látod hogy azok nem természetesek. 
- 

Kiskutya veterán Elméletileg azért 999 mert ez fejlesztői kiadás. Érdekes még hogy van ott egy 998-as ami dátum szerint frissebb viszont a 999-nek nagyobb a verziószáma. Ez ám a kavarás vagy csak én nem értem. " Új (ismét) V999 ........ V8-R851T02-LF1V999 
 http://na-update.cedock.com/apps/resource2/V8R851T02/V8-R851T02-LF1V999/FOTA-OTA/V8-R851T02-LF1V999.018486.zip
 build.date = 2021. március 8.
 ============================================= ===
 Észak-amerikai verzió ....... S434
 V453 ........ V8-R851T02-LF1V453
 http://na-update.cedock.com/apps/resource2/V8R851T02/V8-R851T02-LF1V453/FOTA-OTA/V8-R851T02-LF1V453.018444.zip
 build.date = 2021. február 27.
 security_patch = 2020-12-01
 V998 ........ V8-R851T02-LF1V998
 http://na-update.cedock.com/apps/resource2/V8R851T02/V8-R851T02-LF1V998/FOTA-OTA/V8-R851T02-LF1V998.018444.zip
 build.date = 2021. március 15.
 security_patch = 2020-12-01"
- 

Kiskutya veterán válasz  andersen10

üzenetére andersen10

üzenetéreHívd fel a szervizt hátha tudnak valami okosat mondani. Szerintem ha semmi nem jön be akkor nem nagyon tudunk segíteni. 
- 

Kiskutya veterán válasz  Kiskutya

üzenetére Kiskutya

üzenetére4k hdr filmnél teszteltem [link] nekem ez teljesen elfogadható biztos van tőle jobb egy specifikus box eleve a sebességre meg a minőségre van kihegyezve. Nekem az androiddal inkább a kompatibilitással vannak gondok pl web os-en minden ment tökéletesen elsőre azért itt azért vannak gondok. Lehet a tcl hibája azt nem tudom mert ez az első android tévém. 
- 

Kiskutya veterán válasz  tomboy0013

üzenetére tomboy0013

üzenetéreHdr filmeknél lassabb az tény de nekem az a web os-nél is volt hogy akadt. Biztos használat függő is én annyira nem vettem észre. Egyébként a 625-ös frissítés után én csináltam resetet szerviz menübe és szerintem gyorsabb lett a menü. 
- 

üzenetére tomboy0013

üzenetéreNem értem ezt a lassú dolgot nekem előtte lg web os volt ami a legtöbb ember szerint a legjobb tv os és én szinte semmi különbséget nem vettem észre gyorsaságban. Ti hol látjátok lassúnak a rendszert? 
- 

- 

Kiskutya veterán [link] v625 ha valakit érdekel csak saját felelőségre! 
- 

üzenetére tomboy0013

üzenetéreDe az meg oled árban lesz szerintem.... 
- 

üzenetére tomboy0013

üzenetéreEzért írtam sajnos panel lottó. A direct ledes tévék meg sávosodásra hajlamosak ami mozgásnál nálam is látható de már megszoktam. Ugyan ezt olvastam már direct ledes Samsung vagy más márkánál is. 
- 

üzenetére tomboy0013

üzenetéreKépek alapján csalóka ezt neked kell látni. Ha nagyon zavaró küldd vissza még van időd barátkozni vele a nagyobb gond az hogy ha veszel másikat az is ki tudja milyen lenne... Ez sajnos ilyen panel lottó! 
- 

üzenetére tomboy0013

üzenetéreTeszteld mindenképp mert lehet másik márkánál se lesz jobb ha edge ledes. Ha sötétben fekete jeleneteknél nem zavaró és minden más ok akkor lehet jól jársz ha megtartod. Tényleg jó árban vetted! Vannak újabb szoftverek valamelyiknél javítva lett a 4k hdr YouTube akadás mert egy jó ideje nem panaszkodott senki hogy gond lenne vele esetleg próbáld meg wifin használni. A hangzás + pont ha nincs külön rendszered hozzá, tévéhez képest biztos jól szól! 
- 

üzenetére tomboy0013

üzenetéreAttól függ árban hogy lenne ha egy árban van és elfér a 65-ös én tuti azt venném. Ha 55-ös méret jó csak akkor egyértelmű hogy a 815 max visszaküldöd ha nem tetszik! 
- 

üzenetére tomboy0013

üzenetére [kép] [kép]   Ezek mind 1080p képek. Ezek mind 1080p képek.
- 

üzenetére tomboy0013

üzenetéreBiztos lehet mókolni a szoftvert de itt többségben csak a béta kiadásokat szoktuk feltenni. Igazából ez nem nagy cucc meg nagy veszélye nincs. Szerviz menüben lehet mókolni ott viszont meg van az esély hogy a szoftver összeomlik volt már rá példa de azt is életre lehet kelteni a legtöbb esetben. Lehet rootolni is külföldi fórumokon olvastam de azt szerintem itt senki nem csinálta meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- CORSAIR K100 AIR
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy bármilyen márkát tipust vennél egyik sem jobb mindenhol vannak gondok. Az LG nél a legutóbbi frissitéssel elcsesztek a hdr fénykezelést de még sorolharnám. Szoktam más helyeken is olvasgatni és nincs olyan tv aki mindenkinek tetszik. Ha bármi gondod lenne vele megpróbáljuk megoldani a legrosszabb esetben visszaküldöd!
 Amúgy bármilyen márkát tipust vennél egyik sem jobb mindenhol vannak gondok. Az LG nél a legutóbbi frissitéssel elcsesztek a hdr fénykezelést de még sorolharnám. Szoktam más helyeken is olvasgatni és nincs olyan tv aki mindenkinek tetszik. Ha bármi gondod lenne vele megpróbáljuk megoldani a legrosszabb esetben visszaküldöd! 

Én már vagy 5x áttöröltem de minden ok pedig nem finomkodtam. Szerviz:
 Én már vagy 5x áttöröltem de minden ok pedig nem finomkodtam. Szerviz:  

Vhiktor
 Vhiktor