- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibe78
tag
Sziasztok.
Végül az 55c845 lett a befutó. Hát felemás érzéseim vannak. Mivel az emag baszta kihozni idoben egy hét csuszás. Vágül elmentem az euronicsba vettem meg úgyan annyiért visszont csak x1 volt..min1 túl léptem rajta. Az már jobban zavar hogy nem kapok rá + 2 év garit mert csak alza, emagra +tcom-ra van lehetöség a honlapon kiválasztani. Minden esetre regisztráltam a tlc fiokomhoz, hátha úgy is jó lehet, nem tudom.
Tv képe szép jo minőségü forrásoknál a többi tv adásnál a 9 éves ips lg tvm kenterbe veri mondjuk ott fekete nem nagyon volt csak grafit szurke, de a szinek szebbek sztem.
Megszoktam a kezelését gyorsan (féltem LG után gagyinak fogom érezni, de amugy nincs vele gond elég gyors). Viszont elég bosszanto hogy elállitja a kép beállitásomat (MOZI) vissza ugrik a fény erössége.
Firmware frissitést honnan tudok letölteni, és érdemes e vele szorakozni? Valami javul e frissités után?
Kép beállitást lehet valahonnan szerezni ehez a tipushoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Jövedelem
- iPhone topik
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Debian GNU/Linux
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- További aktív témák...
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- PS Plus előfizetések
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest