Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibe78
tag
Sziasztok.
Végül az 55c845 lett a befutó. Hát felemás érzéseim vannak. Mivel az emag baszta kihozni idoben egy hét csuszás. Vágül elmentem az euronicsba vettem meg úgyan annyiért visszont csak x1 volt..min1 túl léptem rajta. Az már jobban zavar hogy nem kapok rá + 2 év garit mert csak alza, emagra +tcom-ra van lehetöség a honlapon kiválasztani. Minden esetre regisztráltam a tlc fiokomhoz, hátha úgy is jó lehet, nem tudom.
Tv képe szép jo minőségü forrásoknál a többi tv adásnál a 9 éves ips lg tvm kenterbe veri mondjuk ott fekete nem nagyon volt csak grafit szurke, de a szinek szebbek sztem.
Megszoktam a kezelését gyorsan (féltem LG után gagyinak fogom érezni, de amugy nincs vele gond elég gyors). Viszont elég bosszanto hogy elállitja a kép beállitásomat (MOZI) vissza ugrik a fény erössége.
Firmware frissitést honnan tudok letölteni, és érdemes e vele szorakozni? Valami javul e frissités után?
Kép beállitást lehet valahonnan szerezni ehez a tipushoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest