- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Nekem nem sikerült megoldani. Egy ~5 éves ARC képes Arcam erősítőm volt, ami előtte és a mostani TV-n is tökéletesen működött. Természetesen kipróbáltam minden beállítást, megnéztem 4db HDMI kábellel is. Nekem alapvetően volt hang, de kezdetben ~10 percenként eldobálta az ARC kapcsolatot. Ilyenkor kb 10-20 másodpercre elment a hang, majd kiírt a TV valami olyasmit, hogy ARC eszközt érzékelt és megint volt hang 10-15 percig. FW-t nekem sem talált, hanem OTA meg IMG újabb és régebbi fw-ekkel szarakodtam pendrive-ról. Ahogy írtam az egyikkel annyit sikerült elérnem, hogy már nem dobta el az ARC kapcsolatot és "csak" 2-3 másodpercre ment el a hang. CEC egyikkel sem javult és végig úgy működött, hogy ki-be kapcsolta az AVR-t, a hangot felfele nagyon-nagyon döcögősen lehetett adagolni, de halkítani már egyáltalán nem lehetett. Talán Én voltam az első, aki írta itt aztán olvasgatva a topikot (meg a milyen TV topikot) sajnos lett még pár ember, aki hasonlóan járt, de azóta valami újabb fw-el már soundbar tulajok is panaszkodtak itt. Az AVR-re kötött médialejátszóval meg természetesen nem kezdett semmit szóval az 1 távirányítóból hirtelen lett 3, de a hang eldobálása komolyabb probléma volt.
Szóval kész kabaré, mert a C835-nek a képével amúgy az ég világon semmi bajom nem volt. Én ezért ajánlottam 1-2 alkalommal csak úgy, hogy "ha nem kötsz rá kicsit régebbi hangkeltőt, akkor kép alapján best buy választás lehet, hangkeltő esetén meg vagy szerencséd lesz vagy sem"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest