- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Mondjuk a dolby vision plecsni csak attól függ hogy licenszelve lett-e a technológia és néha csak vevőcsalogatónak jó. Haverom 7900-as LG-t vett ami fényerőben jóval alul marad ezen a TCL-en mégis Dolby vision-nel hirdeti magát. Pedig pont hogy egy rakás fényerő kellene a jó HDR hatáshoz.
Tegnap amúgy beverte a TV az utolsó szöget is a koporsójába.
Vasárnap elment a fél délutánom hogy beállítgassam színcsatornánként a színtereket. Tegnap este indítom a TV-t és ugyanazok a gyári okádék pirosak meg magenták fogadtak mint előtte. Ránéztem a beállításokra és minden visszaállt 50-re az egyéni színtér alatt.
Ezen kívül feltettem az ajánlások közül a T-cast alkalmazást. Illetve igazából ez a telómra töltötte le az alkalmazást. Kicsit tesztelgettem kép és videó küldést meg hangvezérlést és nem tudom hogy ennek hatására-e de azóta nem működik a kis távirányítóval a hangvezérlés. Ledaráltam már minden appot, ma csinálok egy gyári visszaállítást is remélem az megoldja majd.
Ja és ezek után kikapcsoltam a TV-t, elmentem fogat mosni és arra jövök vissza a szobába hogy indul az android és kapcsol be a TV adás. Készen van teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest