Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  TCL LCD és LED TV-k

Hozzászólások

(#14670) nagymolnar válasza mikrofon (#14665) üzenetére


nagymolnar
tag

Mielőtt agyonköveztek leírom, mert demokrácia van:
-olvasgathatsz mindent, milyen szuper a képe, hangja, kinyalja a popsit is, de használni a Google TV-t csak otthon fogod. Én nem megyek el egy áruházba nyomkodni, meg nem is lehet, hiszen a puding próbája az evés. (ráadásul lehet, hogy többet olvastam utána, mint te)
- Google TV, amikor azt hiszed, hogy az a Google bűne, akkor tévedtél olyan nagyot, mint a Titanic kapitánya. Az androidot megkapja minden gyártó hiszen az ingyenes -az egy mag- ők abból építkeznek, azt húzzák rá a TV-re. (kikapcsolnak bekapcsolnak funkciókat, azért ülnek ott a kínai kommunistapárt programozói) Ha van otthon Google TV-d (NEM android) légyszíves keress rá a nyitó képernyőn az alkalmazásoknál egy alkalmazásra. Azután írd meg a tapasztalatodat. (Számszing vent vrong, vicces)
Szerinted a Google hány androidos telefonra fejleszt szoftvert? Elárulom egyre. (Google Pixel) az összes többi a telefon gyártójának a bűne/erénye. Ezért is mondtam, hogy pl. a Sony TV jobban kihasználja az android lehetőségeit és felhasználó barátibb.
- De nem fuss messzire, Ha olyan jók a programozóik, akkor miért van, hogy egy magasabb fw számban elrontanak korábbi működő és jól működő funkciókat és kikapcsolnak/eltüntetnek/ gombokat.
- A tartalom etetésénél pedig hidd el van mivel etetnem, a túrónak magyarázom neked: a PS5 miatt is ezt választottam, nem csak a M1-M5 etető csatornák miatt.
- A topikba nem beleszarni szerettem volna, hanem megosztani problémámat, ha van valaki aki arra vetemedik mint én, hogy műszakilag ki is nézi a TV-t , akkor tudja meg a szoftveres gyengeséget is.
Azt fel sem merem fogni, hogy miért zavar, hogy leírtam ezeket. Ha nem hiszed, gyere el magad és győződj meg róla.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  TCL LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.