- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
LosBlancosRM #39 üzenetére
"Jelen beszélgetés is abból indult, hogy valamit azért sz*rozol, mert nem Samsung. Ez igaz az összes hozzászólásodra. "
Miért hazudsz? Miért mondasz ilyesmit, amikor te voltál a legelső, aki a Samsungot felhozta itt, és azóta is csak te beszélsz róla úgy, hogy krvára senki nem kérdezte, vagy említette meg? Miért hazudsz?Itt van a topic, mindenki látja.
-
LosBlancosRM
őstag
Jelen beszélgetés is abból indult, hogy valamit azért sz*rozol, mert nem Samsung. Ez igaz az összes hozzászólásodra.
Egyébként nem olyan bonyolult, hogy miért beszélek a Samsungról. Ott van az aláírásomban, hogy milyen telefonom van.
Ismét eljutunk oda, hogy bemeséled magadnak, hogy jobban tudsz valamit, mint az aki használja. Nem is lenne baj, ha csak én írnám, de mindenki elismeri itt rajtad kívül, hogy vannak gondok az Ultrával. Mindenki alatt azokat értem, akik huzamosabb ideje használják, nem olyanokra akik hozzád hasonlóan csak a kirakatban látták a telefont.
Mielőtt megvettem, nem gondoltam, hogy ilyen problémák vannak a Samsunggal. Szerencsére több a pozitívum, mint a negatívum. Ettől függetlenül, mivel nincs benne a fejem DJ Koh alfelében, el tudom ismerni, hogy vannak területek, amikben a konkurencia előrébb tart.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
doooo
veterán
válasz
LosBlancosRM #37 üzenetére
Miért hozod fel állandóan a Samsungot?
Milyen jogon rágalmazol másokat bármivel, ha te vagy az aki megszállottan egy dologról beszél, és megszállottan felhozza állandóan?
Nevetséges, cringe, több agysejtnek nyoma sincs benne. Ahogy abban a döntésben sincs, hogy százezreket költ valaki olyasmire, amiről aztán évekig csak kitalációkkal picsogni tud. Kifizetted érte a pénzt, nálad jobban senki nem tehet arról, hogy ha valamit akarattal nem csinálnak jobbra (akár valóban így van, akár csak a fejedben léteznek ezek).Megköszönik neked és kiröhögnek. Így kell móresre tanítani őket.
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
őstag
Ne haragudj, hogy bonyolultan fogalmaztam. Azt szerettem volna kifejezni, hogy számodra mindegy, csak Samsung legyen a hátoldalon. Ez tény, kár tagadnod. "Sajnálom", hogy több agysejtem van annál, hogy csak azért istenítsek egy telefont mert az adott gyártó készüléke. Tudom, hogy fáj olyantól olvasni, hogy sok sebből vérzik az Ultra kamerája, csúcstelefonhoz méltatlan egyes komponenseinek a minősége, akinek van is ilyen telefonja, nem csak a kirakatban nézegeti.
Nem fogok Huaweit venni, mert tiltás alatt van. Ha nem lenne, valószínűleg a Samsung se süllyedt volna erre a szintre, így teljesen elégedett lehetnék vele. És igen, kacsintgatok, fentebb le is írtam, hogy miért. Többire inkább nem is írok semmit, nagyon cringe.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
doooo
veterán
válasz
LosBlancosRM #33 üzenetére
Nem, nem szeretnék drágán egy mindenféle b-kategóriás hardveres megoldásokkal, meg KKP-hez bekötött szoftverrel felszerelt mobilt venni vagy védeni, köszönöm. Teljesen abszurd és értelmetlen amit leírtál.
Engedd el ezt a kéretlen trollkodást, nem megy neked, eddig sem ment. Ja és remélem minél előbb eladod a mobilodat és veszel egy jó kis Huaweit. Bizonyíts vele, hajrá. Úgyis másik gyártó felé kacsintgatsz mostanában. Másik gyártó felé, amit körbe tudsz lengeni egy pár évig, majd utána úgy teszel, mintha világéletedben ősellenséged lett volna az adott cég, meg a termékei. Láttuk már ezt korábban.[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz
LosBlancosRM #33 üzenetére
Ne izélj, várom az S25 Ultra bejelentést. Ha megtetszik, hogy fogok a szemébe nézni (ide jönni)? Bár némi AI trükkön kívül nem hiszem, hogy bármi fejlődést kapunk.
Mindenki vegye azt, amit akar. Számomra minden csúcstelefon csalódás volt az utóbbi időben fotós szempontból. Az 1/1,4..1/1,3-as szenzorokból egyszerűen nem jön ki az, ami az 1''-osokból. A fizikát nehéz megerőszakolni. Persze van más 1''-os is, de pl. pont a Xiaomi 14 Ultra szoftvere van elcseszve, vagy talán az optikája, de messze áll a Pura-tól. Amit meg az UWA-val művelnek, az a komplett iparág szégyene. A 9 Pro XL-nek viszont hasonlóan jó az UWA-ja, picit természetesebb, a Pura néha picit mesterséges UWA-ban. De amit a friss Magic 7 Pro művel ebben a tartományban... sokat ér a ultra nagy szög, ha a kép széle/sarka fátyolos és mosottabb. Persze nem tartom kizártnak, hogy csak az adott példánnyal van gond, meg fogom nézni alaposan, ha lesz rá alkalmam.
Mivel nem játszom, engem a HW teljesítménye nem érdekel egyéb szempontból, nyilván van egy alapelvárás. Ezzel a HW-vel lehet én sem venném meg a Pura-t. A koncepciót viszont nem értem, ha már ennyi összefonódás van. Miért pont csak a hazaiakat szolgálják ki a fotós igényekkel (jó kamera, nem csúcs hardver).
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
Aki nem veszi észre a különbséget, annak nincs fotós tapasztalata és nem tudja objektíven értékelni egy kép minőségét, főként ha nem sikerül azonos témát találni az összehasonlító képek között. Értelmetlen bármilyen bizonyítás, mert csak amatőr szempontok alapján értékelsz, ha ez a véleményed. Ez tény. Pont. Slussz. Annyi. Konyec.. és még sorolhatnám.
-
worxland
addikt
válasz
MikeWazowski #19 üzenetére
Ugyan már, melyik?
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
zzola
titán
Honor az új Huawei (mondjuk ezt eddig is lehetett tudni). Kínai mobil ide vagy oda, nem lenne baj, ha a Honor is beszállna az Apple-Samsung versenybe.
-
jacis
nagyúr
Huawei vezető veszi át a helyét hisz ez a márka a Huawei átcímkézve.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
worxland
addikt
válasz
MikeWazowski #17 üzenetére
Van a topikot érintő hozzászólásod is?
-
válasz
MikeWazowski #2 üzenetére
Ém meg az életben nem innék egy pohár szeszt se. Mégse megyek be minden kocsmába, hogy megmondjam tölük úgyse veszek semmit.
-
ROBOTER
addikt
Ha már ennyire Huawei, kiadhatnák Honor név alatt a Pura 70 Ultra-t tejes értékű Google-lel. Az első lennék aki megveszi. Az utóbbi napokban bemutattak 10..20 új telefont, több felsőkategóriásat is, a kamerák néha siralmasak. Egyszerűen szánalmas, hogy 550..650 E Ft közötti készülékekbe nem fér bele egy normális UWA és valami 1'' közeli főkamera.
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
az EU-ba hozott magic 7 pro-hoz én se adtam volna a nevem
-
doooo
veterán
"korábbi Huawei-vezető veszi át a helyét."
Hát persze, ki más venné át, ha egyszer ez az egész a Huawei továbbra is? -
worxland
addikt
válasz
Köszönjük, Emese.
-
hunhool1979
tag
válasz
ejj, de unalmas már ez az ostobaság....
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok merre viszi a céget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma George Zhao azonnali hatállyal lemond pozíciójáról, korábbi Huawei-vezető veszi át a helyét.
- Vicces képek
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest