- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok!
Nikon Aculon A211 10x50Elhagytam az egyik frontlencse védő kupakot.. :-/
Lehet egyáltalán kapni hozzá? Már vagy 10 perce keresem, de nem találom..Köszönöm!
-
SSJmeszes
senior tag
Hihetetlen, de ma meg is jött..
A fogása baromira jó, és ez a gumírozott bevonattal nagyon eltalálták.
Valóban kicsit remegős azért már a 10x es.Viszont állvány adapter nem jár hozzá alapból, így ez az opció ki is esett egyelőre.
Viszont, hogy lehet ennyire hülyén vásárolni.. Igaz bár sehol se találtam róla infót, hogy vízálló e vagy sem.
(Gondoltam ennyiért már biztos az lesz, ahogy az árakat néztem)
De a használatiban ez kiderült, hogy nagyon nem az.. Lehet gratulálni, mivel ez egy fontos tényező volt, hogy ne kelljen pánik szerűen elpakolászni, ha esetleg elered az eső..
Ismét sikerült "jól" vásárolni.. -
SSJmeszes
senior tag
válasz
eddieke666 #587 üzenetére
Én valamiért abban a tudatban voltam, hogy ezt én tudom magamnak állítani mennyire közel hozza 10x plafonig. Akkor ezt benéztem.. Na mostmár meg főleg remélem, hogy jó is lesz valamire.
@lugosi: Köszönöm a tanácsot. De pl egy repnapon sokszor eléggé izegnek mozognak a gépek, amit azért próbálok majd lekövetni. Csak nem szeretném a hirtelen mozdulatokkal esetleg a többi nézőt körbe botozni az egylábúval..
De még azért fontolóra veszem, még itthon épp lesz időm kipróbálni, hogy milyen is ez az egész.
-
SSJmeszes
senior tag
Na berendeltem ezt a Nikont.. tudom nem ennyi pénzről volt szó alapból se.. de még csak a korrigálás után se.. de átgondoltam, és úgy vagyok vele, ha veszek akkor legyen olyan ami sokáig élni fog, és jó is.. mivel ez egy olyan eszköz amit feleslegesnek tartok mondjuk 2-3 év múlva is cserélni ha működik, így inkább belefektetem egy normálisabba a pénzt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Legkésőbb pénteken megkapom állítólag az alzától. Szombaton meg irány Ausztria repnap, és mehet is a teszt szinte egyből élesben.. -
SSJmeszes
senior tag
Jó, azért halad a téma. Ezt a gáztölést nem tudtam mi az előnye, gombásodás, párásodás. Ez mindkettő nagyon fontos dolog, de így akkor egyértelműen az is fontos, hogy vízálló legyen!
Így akkor egyértelmű, hogy a 20e. kategória kiesett.A nagyon max tényleg 40e. legyen, de inkább kevesebb, ha lehet.. Nézni szerintem hiába nézem meg, mivel érteni nem értek hozzá, hogy összehasonlítsam. 40e. környékén milyen alternatívák jöhetnek szóba, amire azt mondod, hogy ez okésabb lehet mint a dekás?
-
-
SSJmeszes
senior tag
Na jó.. úgy néz ki feljebb kell tornásznom az árat, mert 20e. körül nem fér bele egy aránylag normális, és ami vízálló is. Meg úgy vagyok vele, ha veszek, akkor legyen normálisabb is, kitudja mire lesz még jó a jövőben, és enni meg nem kér.. Szóval 40e. körül 100 as dekásat, vagy akkor már inkább vegyek 500 as dekásat?
Köszönöm az eddigi segítséget. -
SSJmeszes
senior tag
válasz
zsoltzsolt #574 üzenetére
10x50 nézegettem vagy 12x50 et..
Az a baj soha nem volt távcsövem, így nem tudom mi lenne jó egy ilyen rendezvényre.
Elég lehet ez is amit linkeltél? -
SSJmeszes
senior tag
Ahogy nézem ez a 20e. kategória nem fedezi azt a képességet, hogy vízálló(cseppálló) legyen.. Ebben az esetben ezek szerint, ha nem akarok vele szórakozni, nehogy kapjon pár csepp esőt( márpedig ez önnyen megesik), akkor feljebb kellene mennem pénzben..
Egyébként köszönöm a válaszod! -
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok!
Távcsövet szeretnék venni, de fogalmam sincs róla milyet kellene.
Repülőnapokon szeretném használni.. Nem kell, hogy kitalálja a gondolataimat, csak jó legyen azért valamire, meg ne legyen azért őrülten drága. (10-20e. közt körül gondoltam)
Valaki ajánlana nekem, ami jó egy ilyen helyszínre?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Revolut
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest