Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egész pontosan kiszámolható a nagyításuk. Én megnyitottam találomra az elsőt, amire azt írja, hogy 60x60 [link]. Ennél azt írja (ha ezek egyáltalán valós adatok), hogy 60mm a frontlencse, 5mm a kilépő pupilla, ez egész pontosan 12x-es nagyítást jelent.
(Frontlencse / kilépő p. = nagyítás)
Viszont, nekem van 60mm-es frontlencséjű távcsövem, az alapján az a véleményem, hogy ha a linken lévő kép a tényleges távcsőről készült, az nem hiszem, hogy 60mm-es frontlencse lenne, inkább olyan max 40 körül. Ez egy 8x-os nagyítást jelentene, ami ránézésre a távcsőre kb. reális lehet.
Ugyanakkor, én ezekért pénzt nem igazán adnék. Ingyen ha kapnék egyet, esetleg szétszedni jó lenne. Konkrétan erre [kép] az összeszerelési minőségre, optikai igényességre szerintem még ránézni is fájdalmas. Mi az a sárga szín az összes lencsén? Ezzel esély sincs színhelyes képet látni, sőt szerintem nem is volt cél.
Ez, ha jól nézem, akkor kb valamivel 8e Ft alatt van. Ezzel szemben vadi újan megkapsz egy Olympus DPS-I-et (10x50) ami egy állati jó távcső az árához képest (20k körül), jól össze van rakva, szép a képe, a kategóriájában nem igazán tudok nála jobbat. 10x-es a nagyítása.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- DAHUA 16GB DDR4 2666 MHz laptop RAM
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lugosi