Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
tag
válasz
lomposfarkas
üzenetére
No, felülbírálom az előző fikázásom, mentségem, hogy régen volt a kezemben
Elővettem a 20-60-as Bressert és próbáltam fotózni (a lehető legszarabbul, kézből tartva, nem fényes napon) Rögtön az elején: a sima megfigyelésnél nem színez ilyen durván, mint a képen, ez a távcső+telefon rendszer tökéletlenségéből ered. Vagyis lehet látni az 5 centinél akár kisebb elemeket is, bár az állapotukat megítélni nyilván kevésbé. Úgyhogy már ajánlanám, ha a szarzabáló főnökeid megvennék. Marad a lugosi által ajánlott KF Concept spektív, remélhetően nem lesz rosszabb.
[kép]
Elővettem a naplemente után 25 perccel: 60x nagyítással már súrolja a használhatatlanságot a kis fényerő miatt.
És a másik tudnivaló: ilyen nagyítású spektívet nem lehet használni állvány nélkül (vagy más fix pont nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elővettem a 20-60-as Bressert és próbáltam fotózni (a lehető legszarabbul, kézből tartva, nem fényes napon) Rögtön az elején: a sima megfigyelésnél nem színez ilyen durván, mint a képen, ez a távcső+telefon rendszer tökéletlenségéből ered. Vagyis lehet látni az 5 centinél akár kisebb elemeket is, bár az állapotukat megítélni nyilván kevésbé. Úgyhogy már ajánlanám, ha a szarzabáló főnökeid megvennék. Marad a lugosi által ajánlott KF Concept spektív, remélhetően nem lesz rosszabb.
lugosi