- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utánaolvastam a Lacertának, igazából nagyon jókat írnak róla. Szerintem az itt felsoroltak közül egyikkel sem lősz mellé, jó választásnak tűnnek.
Az olympus amit írtál, annak az elődmodellje van nekem, az volt az első távcsövem. Csak azért vettem másikat, mert nem bírtam magammal, semmi bajom nincs vele (a mai napig megvan és használom, az a "vendégtávcső").
Az elődmodell olcsóbb volt (igaz, régen is volt, hogy vettem), akkoriban az volt a kategóriában az egyik legjobb vétel. Az enyémnek még nem ilyen állítható a szemkagylója, ez már egy jobb konstrukció. Azt nem látom, a gyártó weblapján sem, hogy van-e állványcsatlakozója (lehet, hogy van, csak én nem látom), a Nikonnak van, az egy jó funkció.
Mintha a Lacertának is lenne, ennek a funkciónak esetleg keress utána mindegyik modellnél, ez később tök kényelmes tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lugosi