Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ha jól értettem, amit a kilépő pupilláról olvastam, ennek akkor van igazán jelentősége, ha kevés fény mellett van használva a távcső, hiszen nappali fény mellett a pupilla úgyis összeszűkül (nagyon leegyszerűsítve)"
Teljesen jól érted, igen.
Illetve életkortól függ még (minél öregebbek vagyunk, annál kevésbé van jelentősége a nagy kilépő pupillának).Ha ez az érték megfelel neked (egyébként nappal szerintem teljesen elfogadható), akkor nincs vele gond.
Egyébként a decathlonos saját márkás cuccokkal eddig nekem kivétel nélkül pozitív tapasztalataim voltak. A távcsővel kapcsolatban azért nem tudok nyilatkozni, mert egyszer próbálgattam őket az áruházban, és annyira nem emlékszem már rájuk. Annyi rémlik, hogy a legkisebb kategóriás az úgy annyira nem volt lenyűgöző, de a többivel kapcsolatban nem emlékszek gondokra. És valóban ahogy Zsolt is írja, a garanciális ügyintézésükről én is csak jót tudok mondani eddig minden terméküknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Új Kukirin G2 - (800Watt) 1év garanciával és ajándék táskával !!!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- WELOCK ToucA51 Pro
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lugosi