- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
@rglaaf #3192 üzenetére
Ennek nagyon kamu szaga van. Egy kremnek hogy magyarazod meg, hogy csak a festeket tamadja meg? Foleg, hogy minden festek mas es mas.
Nyari tetovalas. En mar tavaly is (meg elotte is) megcsinaltam, valoszinuleg iden is lesz egy ilyen akciom. Ha odafigyel az ember, minimum 2-3 orankent atmossa, atkeni, visszakoti, akkor nem lesz gond. Az izzadast nem lehet elkerulni. En a laban korbe szoktam foliazni, majd faslizni, hogy napfeny veletlenul se erje. Mindezt pedig max 2 oraig tartom rajt. Utana lebontom, lemosom (viz + zoldszapan), bekenem, hagyom szellozni legalabb fel orat (ha addig tudom ovni a naptol es a piszoktol), majd visszakotom. Eddig nem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged