Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
Unatkozó egyetemisták!
Taskert tanítsuk meg a zuhanás érzékelésére, és a vibramotor segedelmével a telefon hátra fordítására! Verseny indul....linkAlap kérdések: Miként adjuk tudtára a Tasker-nek hogy a készülék zuhan? Melyik szenzorral értékelhető?
-
cozmo
őstag
Olyat tud a tasker, hogy: Nem csatlakoztatott, csak a közelben levő BT eszközközelségét érzékelve aktiváljon egy profilt?
-
cozmo
őstag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Rendszerbeállítások> biztonság> eszközadminisztrátorok na itt kikapcsolod és ...
-
cozmo
őstag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Előbb az eszközkezelőnél inaktiváld. Talán segít.
-
-
cozmo
őstag
válasz
mandras81
üzenetére
Ezt az autosync-et próbáltam amit a fórumtárs közzétett, de ez nekem lelövi az adatkapcsolatot is. És borzasztó bonyolult az egész.
Ti hogy oldanátok meg, hogy az autosync mondjuk félóránként kapcsoljon be?
És mi van akkor ha a levelező (MailDroid) mindig pont akkor próbál frissíteni amikor a sync ki van kapcsolva? -
cozmo
őstag
Na ez kéne az első hsz-be! Ezek a videók.
-
cozmo
őstag
Köszönöm, már megtörtént.
Mint kiderült nem az volt a gond, hanem a Secure Settings-ben kellett telepíteni a Helper-t. Természetesen felvettem eszköz adminnak a taskert és a másikat is.
Amúgy első hsz-be ezt kéne betenni, ezek a youtube videók iszonyat jók: -
cozmo
őstag
hmmm mi a fene az a car mode on? Mit csinál azon kívül hogy megjelenik az S2 redőnyén?
És miért nem kapcsolja be a GPS-t a tasker? Rootolva van a cucc és feltettem hozzá a Secure Settings-et is. -
cozmo
őstag
...egy részük pedig 2-4 jogot is kér, márpedig ehhez a művelethez semmire sincs szüksége azoknak az appoknak....
Ha a fenti állítás igaz, akkor most ez sem nyert, mert MINDENHEZ hozzá akar férni.
De azért köszi.
Viszont a cikkben szereplő appok csak megmutatják a dolgokat de letiltani nem lehet semmit.
-
cozmo
őstag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Ez tetszik, használnám. Viszont kénytelen voltam letiltani a tasker net hozzáférését a Droidwall-al mert annyi bizalmas dologhoz kér hozzáférést feleslegesen hogy kapja be a fejlesztő.

Miért akar mindenki folyton kémkedni ? És miért nem zavar ez senkit?Tasker alkalmazás infó:
..
Telefonhívások
kimenő hívások lehallgatása, Tel.állap. és -azon. olv.
..
és még sorolhatnám..Említette valaki már de nem fejtette ki a módját. Meg lehet fosztani az alkalmazásokat az apk instalállása előtt bizonyos jogoktól. Erre van ötlet?
-
cozmo
őstag
Ezt az appot látszik, hogy kockák írták kockáknak.
Pedig azt hittem végre felokosítom a telefonom.
Legalább feltenné mindenki egy helyre a kész megoldásait, meg hogy mit is csinál az. Telepítési leírással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nektek van?

Korábban hivatkoztam videókra azt hiszem az utolsóban volt, hogy ezzel kapcsolta be a gps-t.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Normális app-ot a jogok korlátozására még nem találtam.