Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Accelero szenzor alkalmas lehet erre, ha 0 G erőt érzékel, akkor szabadesésben van a telefon. 1 G erőnél nyugalmi helyzetben pihen (nyilván 1 G függőleges irányban a Föld középpontja felé).
Viszont amikor én ezzel foglalkoztam, akkor Tasker-nek rettentő buta feltételei voltak a gyorsulásra, a G erők nem is voltak értelmezve számszerűen. Meg aztán a reakcióidő is problémás lehet.
Ehhez véleményem szerint saját alkalmazást kellene fejleszteni.De a vibramotor kb mint halottnak a csók.
Ehhez nagyobb súlyokat - igen, többet is - kellene elhelyezni a telefonban, amik érdemi lökést adhatnának.Érdekes szabadalom, de kétlem hogy ez egy-két éven belül megvalósul.
A becsapódás távolságára vajon milyen ötletük lehet? Ahhoz nincs megfelelő szenzor a mai telefonokban.
Ultrahang, aha... -
törölt tag
Húúúú, ez kemény! Az E-Robotban vannak letölthető példamegoldások. Sztem bedobom Tamásnak az ötletet, hogy milyen tuti lenne, ha készítene erre egy letölthető megoldást. Biztosan lelkesedne az ötletért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként úgy gondolom, hogy bár erőforrásigényes lenne, de az esés detektálása megoldható. Viszont ennek a vibraforgatós módszernek sztem semmi realitása. Teljesen hibás elképzelésnek tartom az ütközés pozíciónak még a kiszámítását is, nemhogy a befolyásolását. Sztem az egyetlen működő lehetőség, ha az érzékelők a "kárveszély" eseményre egy olyan mechanizmust indítanak be, ami bármilyen ütközési pozícióban védelmet nyújt. Mondjuk egy patronos légzsák, vagy egy széles légpárna a keret körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)