Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarki72
tag
Arra van-e lehetőség, hogy aktív Bluetooth kapcsolatban ki/be kapcsolja Tasker a Média Stream-t, miközben a kihangosítást biztosító szolgáltatást nem bántja, így a kapcsolatot sem bontja? Manuálisan ez meg van, de jó lenne automatizálni.
-
rarki72
tag
AutoVoice
Gondoltam összeismerkedünk, de már az elején beadta a mattot.
Sok mindent elolvastam és megnéztem. A fejlesztő videóját is, amit betűről betűre követve megcsináltam:
Profil-Event-Plugin-Autovoice-Recognized... stb
Látom, hogy az ingyenes verzió csak 4 karaktert enged használni, ezért ezt figyelembe véve rögzítettem a parancsot, meg a választ.
Semmit nem csinál...
Van valami a Tasker-ben vagy az Androidban, amit be kell állítani, hogy működjön?
Vagy mi a búbánatot kell csinálni, hogy igába tudjam hajtani?
Engedélyek, akku kímélő trükközések, háttérben indítás, minden beállítva úgy, hogy ne legyen akadályoztatva... -
rarki72
tag
hááááát...
azt nem ismerem, így sem előnyöket, sem hátrányokat nem tudok felvonultatni.
egyszerűen csak évek óta van Tasker-em, most lett ez a telefon így a probléma is most ütötte fel a fejét és a rendelkezésemre álló erőkkel, eszközökkel kiiktattam a problémát.
semmi világmegváltó késztetés, csak ennyi... -
rarki72
tag
Auto Fényerő
Bár régóta nyúzom imádott kis alkalmazásunkat, még ilyenre nem volt szükségem.
Eddigi telefonjaim Auto Brightness módban a kézi korrekciót megjegyezték újraindításig (már amelyiknél szükség volt erre), de a jelenlegi csak a képernyő aktivitásáig és utána megint rá kell állítani, mert teljes tartományban alulhangolt. Ugyan találtam kész profilokat, de valahogy egyikkel sem tudtam kibékülni, ezért alkottam egyet.
A 10 fokozatú lineáris érzékelési skálához van rendelve egy exponenciális skálázású fényerő módosítás, így értem el a számomra legkedvezőbb és leguniverzálisabb körülményeknek is megfelelő működést.
Autós Bluetooth fejegységemhez kapcsolódva nem a következő, hanem eggyel nagyobb fokozat lép életbe.
A szenzor gyors reagálásából adódó vibrálást (gyors váltogatása a szinteknek/profiloknak) a hűlési idő és a várakozó parancs segítségével sikerült nem zavaró tartományba szorítani.
Ennek mellékhatása a pár másodperces reakcióidő, de számomra még nem zavaró mértékű.
Ezen felül az aktív szint kikapcsolja a többi szint profilját, illetve az összes profil kikapcsolódik a képernyő kikapcsolásakor.
Így kikapcsolt kijelzőnél csak egy, de bekapcsolt kijelzőnél is csak kettő profil aktív mindig a 10 fokozat miatti 10 profil helyett.
Képernyő bekapcsolásakor egy átlagos fényerő azonnal életbe lép, amíg a megfelelő profil stabilizálódik.
Redmi Note 7 sajátossága, hogy a Tasker default Lv, vagy a %-os fényerő meghatározása nem kompatibilis a készülékkel, ezért egy manuálisan maghatározott 0-4200 közötti értékkel van vezérelve a fényerő.
Akinek ez zavaró vagy nem működik, az állítsa a hagyományos fényerő meghatározásra vissza - persze ügyelve az exponenciális emelkedés megmaradására
-
rarki72
tag
Sziasztok.
Olyat szeretnék csinálni, hogy egy időzített Task dobjon fel egy párbeszéd panelt (vagy valami ilyesmit - nem vagyok képben, azért kérdezek...) két gombbal. Az egyik gomb megnyomása 0 értéket kellene adjon egy változónak, a másiké pedig 1-et adna ugyan annak a változónak (vagy egyik, vagy másik). Lenne még egy változó, ami kumuláltan tárolná az összegeket és időnként nullázva is lenne - de ez már menni fog szerintem, Csak a gombos részt nem vágom így elsőre végig gondolva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Asztali PC i7 10700K RTX 3090 24GB 32GB 3600MHz 1TB NVME 1TB HDD
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest