- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
Csak provizore írtam úgy őket ( nem tudtam hogy van jelentősége a kis és nagybetűknek akkor még) , a profilban a TIME nagy betűkkel volt írva a Timecopy meg első betű naggyal. De ez csak annak köszönhető hogy a droid nagy betűkkel kezd írni.
Minden esetre köszönöm a felvilágosítást. Eszembe nem jutott volna hogy kell a nagy kezdő betű

Hiába ez nem PLC és nem létra diagram
-
Musaka
senior tag
Köszi. Valami hasonlóra gondoltam. Csak az az érdekes hogy bekapcsolt kijelző mellet de futott le mindíg. Végül is csak kísérlet volt így ha nem tudja nem gond csak jó tudni.
Viszont azt nem tudtam hogy van különbség hogy kis vagy nagy betűs a változó.Végig nagy betűnek kell lenni vagy elég ha úgy kezdődik? Amiket használok naggyal kezdődnek igaz csak TASK on belül használom őket PROFILban nem.
-
Musaka
senior tag
Köszi, legközelebb akkor már ez is fog menni.
Azt nem tudod véletlenül hogy profilnál ha megadom két változót össze hasonlítva indítson taskot az miért nem fut le mindig?
PL : " %timecopy doesn't match %time " nem indítja percenkét a taskot. A taskban lenne átmásolva a time a timecopy helyére.
-
Musaka
senior tag
https://www.dropbox.com/s/2u76ftjnmha77mt/Battery.prf.xml Tessék meg van csinálva hogy akku változás esetén fileba irja az időt és az akku értéket. Annyi hogy az SD kártya fő könyvtárára mutat a file irás egy battery nevü filera. Azt neked kell először létre hozznod. Nálam mükszik. Jah bocs a linkelésért de teloról vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eljött a Messenger.com vége
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest