Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Köszi a válaszokat, megerősítettetek abban amire én is jutottam. Javasolni fogom a fejlesztőnek hogy rakja bele a programjába ezeknek az aktuális állapotoknak a valamilyen módú lekérdezhetőségét. Más javaslatomat már elfogadta, már meg is valósult, hátha ezt is beépíti.
-
supercharley
tag
válasz
bogil99
üzenetére
Én írnék 3-4 taskot, amiben a hangerőket szabályoznám és adott eseményhez a megfelelő taskot futtatnám.
Az a célom, hogy tudjam hogy az általam végzett kapcsolás előtt milyen állapot volt érvényben! Persze lehetne ezt követni, ha csak én, illetve az én általam készített task kapcsolgatná ezeket, de ez nem így van, pl. a hangerőt szinte bármi bármikor elállíthatja.
Szóval a kérdésem továbbra is kérdés! -
supercharley
tag
A következő állapotokat(értékeket) változtatom egy taskban:
"Vibrate On Ringer" ON/OFF
"Vibrate On Notify" ON/OFF
"Haptic Feedback" ON/OFF
"Sound Effects" ON/OFF
"Ringer Volume" 0-7
"Notification Volume" 0-7A kérdésem az, hogy szerintetek az érték megváltoztatása előtt,
az eredeti értéket el tudnám menteni valahogyan valamilyen változóba
(későbbi visszaállíthatóság miatt)?
Eredetileg arra gondoltam hogy ezekhez tartozik rendszerváltozó,
de bizony nem találok. -
supercharley
tag
Hogyan oldanátok meg a következő problémát? Egy scene-n akarok beolvasni egy értéket. A beolvasott értéknek megfelelő perc múlva kellene lefuttatnom egy taskot. Szóval hogyan tudnám megadni hogy egy változó időpontban induljon el egy task?
-
supercharley
tag
Én meg közlöm veletek, hogy ezentúl nem kérdezek semmit, mert az arra adott válaszból esetleg még szemtelenül más is tanulna. Az meg mégis milyen lenne már?

-
supercharley
tag
Néhány mondatban fel tudnátok világosítani a AutoRemote mibenlétéről? Próbálgatom, és olyan egyszerű dologig eljutottam hogy számítógépről tudok üzenetet küldeni a telefonomra. Olyan kérdésem volna hogy számítógép nélkül, tehát két telefon között is tudnék ezzel küldeni(ez volna egyébként az ún. Push)? Ha igen, akkor abban az esetben mindkét(vagy több) készülékre is kell a Tasker, vagy esetleg csak valami más? Gondolkozok olyanban, hogy a kisfiam telefonja időnként jelentkezzen be az enyémre, és néhány információt is küldjön át. Ezt szeretném az AutoRemote-val megoldani, persze csak ha tudom! Ha esetleg hasonló dologra van valakinek kész megoldása azt is szívesen átnézném

-
supercharley
tag
válasz
Derejebááá
üzenetére
Teasüti rakott fel olyan példaprogramot, amiben benne van az időjárás felolvasás, keresd ki az előző hozzászólások közül, importáld be, aztán használd.
-
supercharley
tag
válasz
Derejebááá
üzenetére
Például úgy, hogy létrehozol mindkét feltételhez egy-egy Profile-t. Az "Otthon" profilod bekapcsolod, de az "Éjszaka" profilodat nem. Az "Othon" profilodba beépíted azt hogy az annak teljesülése esetén kapcsolja be az "Éjszaka" profilt(Profile Status On), illetve az "Otthon" profil nem teljesülése esetén kapcsolja ki az "Éjszaka" profilt(Profile Status Off).
Én értem, remélem Te is, ha nem akkor az nem a te hibád, hanem hogy nem tudtam értelmesen leírni. Egyébként ezt a megoldást én is alkalmazom, tehát ki van próbálva, működik. -
supercharley
tag
Akadt egy kis problémám: bejövő híváskor a telefonom bemondja hogy ki hív. Sajnos nem azonnal kezdi el bemondani, több-kevesebb csengetés után. Természetesen előfordul hogy már előbb felveszem a telefont, ilyenkor is bemondja, pedig jó lenne ha nem tenné. Próbálkoztam már azzal hogy "offhook"-kor "STOP TASK" -arra a taskra amelyik a bemondást végzi, illetve a "KILL APP" a SWOX-ra. Sajnos minden hiába.
Van valami ötletetek?Egyébként leveleztem egy kicsit a fejlesztővel, és kértem hogy meg lehessen jelölni az egyes utasítássorokat úgy hogy ne hajtódjanak végre(REM), és azt ígérte hogy hamarosan belekerül a programba. Ezen kívül kértem hogy mélyebb szinten hozzá lehessen férni a címjegyzékhez, mindenféle lekérdezések, és létrehozás szinten, erre azt válaszolta hogy többen kérték és már folyamatban van a fejlesztése.
-
supercharley
tag
Na, úgy tűnik hogy egyre jobban megy a taskerezés, a feleségem szerint "nyomi" lettem, mert állandóan a telefonomat nyomogatom, de hát baromira élvezem a taskerrel való munkát.
Néhány kérdésem lenne még:
- a fejlesztést nagyon segítené ha lenne lehetőség a taskokban sorokat remelni, vagyis megjelölni hogy ne hajtódjon végre ez vagy az a sor. Én nem találok rá megoldást, szerintetek van ilyen lehetőség?
- valamilyen módon lehetséges a névjegyzék adataihoz való részletes hozzáférés(legfőbbképpen a csoportokhoz), a névjegyzékben keresés, stb.
- lehetséges-e adatbázishoz való kapcsolódás, adatbázis írása/olvasása, létrehozása?Amit még megjegyeznék hogy a lehetőségekhez mérten nagyon felhasználóbarát a tasker felülete, de hát lássuk be hogy nem valami egyszerű egy telefonnyi képernyőn fejleszteni. Nincs valami más, mondjuk PC-s, esetleg tabletes felület ahol lehetőség lenne a taskerral dolgozni, majd a kész terméket átrakni a telefonra?
-
supercharley
tag
A múlt héten rengeteg megoldhatatlan gondra panaszkodtam a tasker-el kapcsolatban, mivel bizonyos funkciók nem akartak működni. Akkor is gyanítottam hogy a rom a hibás ebben. Megbizonyosodtam róla, tettem fel másik romot, és lám szépen működnek a taskerrel csinált taskjaim. A készülék egy Motorola Defy, a rom amellyel nem működött megfelelően egy Wiui 2.5.27(gyanítom hogy más Miui alapú romokkal is így van). A rom amellyel minden megy szépen az a White Rabbit 1.7. Más romot nem próbáltam. Indul a fejlesztés ezerrel.

-
supercharley
tag
2 másik Tasker szerű programmal(Actions, meg egy másik) is próbáltam kapcsoltatni a kihangosítást, de azokkal sem megy. Meg próbáltam még kifejezetten a kihangosítót kapcsolgató programokat is, amik a telefon közelségérzékelőjétől függően kapcsolgattak. Ezekkel sem ment. Illetve erős a gyanúm hogy mégiscsak tudta kapcsolja mindegyik program a kihangosítást, csak a tárcsázó nem hagyja meg a beállítást, hanem amikor elindul akkor alapból off-ra teszi. Mivel az én általam használt programok előbb állítják on-ra, így sajna mindig a tárcsázó alapértelmezése lesz érvényben. A tárcsázóban egyébként van egy gomb, amivel manuálisan be lehet kapcsolni a kihangosítást, de ez csak az adott hívás erejéig marad érvényben, és ugye pont ezt a manualitást szeretném elkerülni, ha autóban használom a telefont.
-
supercharley
tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Na, nálam a legördülőn az van amit írtam, vagyis hogy nincs aktív, pedig van, és működik is. Nem segített az sem amit írtál. De a legfájóbb az, hogy a kihangosítótt(speakerphone) sehogy sem bírom bekapcsolni. Pedig a dolog nagyon egyszerű lenne, de gyanítom hogy a főzött rom-ban nincs valami úgy ahogyan kellene.
-
supercharley
tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Aha, akkor ezt azt jelenti hogy a különböző projekteken belül nem lehetnek azonos objektumnevek, mert nem lehet minősíteni a projekt nevével az objektum nevét. Így is jó.
Tegnap még a trial verziót használtam, ma megvettem a pro-t. Olyan furcsaság van, hogy most az értesítési sávon azt írja a tasker, hogy "No active profiles.", pedig nagyon is van aktív, és működik is. Ez másnál is így van? -
supercharley
tag
Sziasztok!
Rátaláltam én is erre a csodás kis appra, mivel nem nagy pénzt kérnek érte, meg is vásároltam. Sok dologra tudnám hasznosítani, vannak terveim.
Elsősorban egy Motorola Defy telefonon fogom használni WIUI 2.5.27 főzött rommal, valamint egy Motorola Xoom tableten, amin egy főzött JB rom van.
Egy-két kisebb, próbálgatás jellegű dolgon túl vagyok, de még semmi hasznos. Gondoltam utána kellene nézni a kezelésének, akkor találtam ezt a fórumot.
Nagyon örülök hogy Teasüti jóvoltából
működő példákat is le lehet tölteni, gondoltam ezeket áttanulmányoznám, illetve átalakítanám a saját elvárásaimnak megfelelően. Egyébként hihetetlen hogy milyen funkciókra próbáljátok használni, a Teasüti karambolos-vészhívós projektje az életben eszembe sem jutott volna. 
Na, a Teasüti projektjeinek importálásakor máris adódott egy kis gondom, nevezetesen az hogy a WAKE.PRJ-t nem importálja a Tasker, mert azt mondja hogy egy az abban szereplő Scene(nevezetesen a POPUP) már szerepel egy másik projektben. Ez valóban így is van, a TELEFON.PRJ-ben is van. Valami beállítást meg kell még tennem hogy elfogadjon különböző projekteken belül azonos neveket? Vagy mit kell tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- Ingatlanos topic!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest