Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Talán vmi Android bug lehet a rom-odban, mivel Tasker-nek tök mindegy mi kapcsolja le a képernyőt. Egyszerűen csak a tényt figyeli, h éppen lekapcsolták (event), vagy le van kapcsolva (state). Nálam pl ebből nem csinál problémát, van egy state alapú profilom, eddig minden esetben kapcsolt.
(#665) supercharley
Az aktív profil annyit tesz, minden feltétel (context) adott a lefutásához. Ilyenkor zölden kiemeli a főképernyőn az aktív profilokat a program.
"Aktív" nem egyenlő "bekapcsolt".Illetve az Event context-el rendelkezők csak egy pillanatra aktivizálódnak, azt lesheted az értesítési sávon!

Üdv amúgy köreinkben!

(#669) Oldman2
Így van.Idézek a kézikönyből:
Important: the check-mark does not mean the profile is active (will run its tasks), it means that the profile can become active if its conditions are met.Mindenki: tessék olvasgatni a kézikönyvet, ha komolyan érdekel a program! Így a topik sem hígul felesleges kérdésekkel és ti is hamarabb elsajátítjátok a használatot.
Én háromszor rágtam át magam rajta az elején, mire belejöttem. Azóta is vissza-visszanyúlok hozzá, ha kell vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest