Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Profile 1
Context: event/phone ringing VAGY state/incoming call (state esetében viszont számolni kell a "settings restoration"-nel)
Task:
1. turn on Profile 2
2. say
3. wait
4. goto 2. if %Ring isn't set
5. clear variable %RingingProfile 2
Context: event/phone idle
Task:
1. set variable %Ring to 1
2. turn off Profile 2Profile 3
Context: event/phone offhook
Task:
1. set variable %Ring to 1A második profil ki/bekapcsolásával szemléltettem, hogy hogy lehet spórolni az erőforrásokkal.
A harmadik profilra alaphelyzetben csak akkor van szükség, ha akkor is akarunk csinálni vmit, ha mi kezdeményezünk hívást. Egyébként azt is ki lehet kapcsolni és akkor a csörgés kapcsolja be őket.Így már működni fog, le van fedve minden esemény a bejövő hívásokra:

-válasz
-elutasítás
-vagy ha a hívó fél feladja. -
Teasüti
nagyúr
Nézd meg a log-ot, hogy lefutott-e minden task, ahogy kell neki.
Talán nem volt "phone idle" és azért megy még a ciklus.
Gondolom nem válaszolt hívás megszűnésekor is érvényesül.
Esetleg növeld meg a prioritását a context-nek, hátha.
A hiba meg passz. Talán svox hiba?
Melyik csatornára raktad végül? Bár nem tudok róla, h dokumentálva lennének az audió csatornák, de próbálj vmi egyszerűbbet használni, pl media.
Ilyen system, meg izé, azokról azt se tudom, pontosan mire is valók.A log egyébként jó barát, mindenki kapcsolja be szépen, ha komolyabban elkezd foglalkozni a programmal!

szerk: talán holnap nekiugrok én is egy hívó fél felolvasós témának, aztán meglátjuk mi lesz.

Úgy is kelleni fog az autós projekthez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyen system, meg izé, azokról azt se tudom, pontosan mire is valók.