- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Persze, aktiváltam már én is korábban, csak konkrétan erre a Recovery-s dologra lennék kíváncsi, mert erről nem olvastam, hogy az ellen is védene. Nem tudom mennyire ismered, de abba van format system menüpont is, az legyalulja az Avast-ot is a rendszerrel együtt.
De ha még valahogy erre is lenne védelem, akkor ott van USB kábeles módszer mikor gépre kötöd, és onnan húzod teljesen újra a rendszert. Bár ahhoz már tényleg elég speckó program kell.Áhh ez az Exit task-os dolog jó ötlet köszi, ez eszembe se jutott. Szóval akkor feltétel, hogy előtérben van a program, sima task valami jelentéktelen hülyeség, és akkor az exit task a lényeg, hogy zárja be a programot.
Igen olvastam a súgót is, pont erre van szükségem, hogy minden tetves részét bezárja. Bár némelyik még így is újra fog indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest