Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem használok helyfüggő beállítást, de megpróbálom vázolni. Alapértelmezésben a Robot nem profilokban, folyamatokban "gondolkodik". Csak események vannak és arra reakciók, műveletek. A belépek egy helyre, az egy pillanatnyi esemény. Az adott helyen vagyok az egy egész más dolog, mert az egy folyamat. Ennek pillanatnyi állapotát (vagyis hogy az adott pillanatban, az "adott helyen vagyok") feltételként lehet hozzáadni egy eseményhez, vagy művelethez (ha jól sejtem, Taskerül ez az IF). Ezért, ha belépek egy helyre, arra reagálva végrehajtja a társított műveletet és ennyi, elvégezte a dolgát. Ehhez először az alapbeállításokban meg kell határozni, hogy a Robot mennyire legyen pontos/erőforrásigényes. Ezt egyszerűbb képekben megmutatni, mint leírni:

Aztán hozzáadsz egy helyet:

A megadott helyeket ilyen eseményekhez használhatod:

Próbáltam lekicsinyíteni, amennyire lehet, hogy ne pazaroljam a felületet. Remélem, olvasható maradt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- RAM topik
- Milyen autót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest