- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti
üzenetére
Köszönöm, akkor így már értem. Reboot-ot beállítom, hogy 05:00-kor fusson le, ha egy percen belül végez, akkor mégegyszer újraindul a telefon, és teszi ezt addig amíg 05:01-re nem ér az óra, és a reboot utáni parancsok sem futnak le. Ha használnám az IF részt, akkor megoldható lenne, hogy ne fusson le többször. Tasker alapból nem jegyzi meg, hogy hol tartott az aktuális reboot task futása?
Eddig ezeket az egyszerű taskokat készítettem, hátha ötleteket adok másnak is:
- Minden nap hajnalban a magyar openmap térkép és geocaching.hu láda adatok letöltése és kicsomagolása megadott mappába
- Gps-t használó programoknál gps bekapcsol, fényerő és hangerő maximumra (kültéren használom általában)
- Telefonálással kapcsolatos programoknál (üzenetek, hívásnapló...) fényerő maximumra (kültér)
- Éjszakára repülőgép üzemmód, autosync kikapcsolva, hajnalban telefon újraindítás
Később szeretnék egy olyan taskot, hogy ha bizonyos személyek hívnak, akkor elutasítás esetén http post-tal 0.facebook.com-on bejelentkezve, üzenetet küldeni valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest