- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
Azzal te nem tanulsz, ha megcsinálom helyetted.
Valóban nem, de mégis, mert amit még sosem láttam korábban, azzal vagy elszórakázok napokig és akkor tényleg megszűnik a külvilág (erre nekem sincsen időm) vagy ellesem valakitől.
De látom ez nem is állt szándékodban.
Ezt nem mondanám. Ma egy napot rászántam (egy teljeset) de több időm erre nincs, és még mindig itt vagyok. Még szerencse, hogy nincs itthon a család, de így is szalad itthon minden, úgyhogy nem lesz nagy az öröm... És az angolom sem olyan jó sajnos, hogy ezt végigbogozzam, és a kérdés ennél jóval bonyolultabbnak tűnik.
Mondjuk Android-nak ez az egyik szépsége, h mindenre van vmi app.
Ha ló nincs szamár is jó alapon nézzük, akkor igen.

De abban nem vagyok biztos, hogy a sok kis app fogyasztja-e jobban a memóriát és az akksit vagy az az egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ i5-8600K/16GB DDR4 3000 MHZ/RX 6600 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- DDR3-as laptop memóriák nagyobb tételben
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest