Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyp
csendes tag
Android 6.0.1-es telefonom (ASUS Zenfone 2) helyett újat vettem (Xiaomi Redmi Note 9Pro) Android 10-eset, áthoztam az összes profilomat, sajnos nem nagyon aktiválódnak. Ha kézzel nyomok rá a task futtatásra, akkor a legtöbb dolog lefut (néhányat nyilván javítanom kell majd), de maguktól szinte egyáltalán nem aktiválódnak (nagyon ritkán előfordul, hogy pl. bemondja, hogy ki hív). Meg pl. az Autovoice continuous ki-be kapcsolása nem megy Taskerből, de ha az Autovoice appban elindítom, akkor bemondásra elindítja a megfelelő Tasker taskot és válaszol.
Persze lehet, hogy a sokkal magasabb Android verzió is okoz néhány problémát, de van csomó egyszerű profil, aminek illene működnie, pl. akkumulátor % kiírása (alert, flash, variable %BATT jól kiírja a %-ot, de ha bizonyos % alá merül, akkor nem írja ki, sosem aktiválódik a profil).
Ezen a telefonon xiaomi.eu ROM van (még nem rootoltam), a MIUI kötelező dolgait már többször végigjártam (akkukímélő mód Taskeren kikapcs, stb) minden engedélyt is megadtam, amit csak lehetett, elvileg semmi nem nyírja ki a taskert a háttérben, az értesítési sávon mindig ott van az ikonja (bár néhány naponta feldobja, hogy engedélyezzem a draw over other apps-t, pedig sosem tiltom le, rányomok, engedélyezve van, kilépek és pár napra békén hagy ezzel).
Találkoztatok hasonló problémákkal?
Szerintetek mivel van a probléma, merre induljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GL.iNet OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Tanuljunk angolul!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest