Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila961
csendes tag
rá lehet bökni, és meg is lehet venni a linken lévőt, de játék közben sokszor kérdezik a túloldalon, mennyi az eredmény,
át is lehet kiáltani...
de sokszor 3 pálya egymás mellett, ott nem szokás hangosodninyilván megoldás 4 óra, ami a linken volt és mindenki nyomkodja
és nézegeti de az vicces lenneTalán abból volt rossz az indítás, hogy azért nem jól fogalmaztam, mert nem adott cuccokat nem tudtam megoldani az elején
mert akkor írtam volna okosóra típusa, tablet típusa.....mivel Somatom írta nem tudta az óra nincs meg
olyat veszek hozzá, ami kell, ha kellLehet azt kellett volna kezdésnek, nincs tablet, nincs óra, semmi...hanem miként oldható meg?
Lehet induljunk innen???? És a távolság miatt a wifi az egyetlen megoldás.
Bogarászva a neten még elképzelhető, egy mini infra távirányító, de az amit eddig találtam az mobilról kifelé megy, kontrollálni pl. infrát, tv-t, stb.
https://www.cnx-software.com/2014/07/21/transform-your-smartphone-into-a-universal-ir-remote-control-with-zazaremote/Ez lenne jó visszafeé....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűnyíró topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest