- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Hi!
Csináltam Neked egy komplett projektet példaképp. Sajnos ezt a tetszetős hold ikont nem sikerült meglelnem, így megcsináltam, hogy a Night Notify task első elemeként be lehet tallózni bármilyen ikont kézzel.
Egyébként a projekt három komponensből áll, két taskból és egy profilból. A Night Notify task a magja a dolognak, ő hozza létre az értesítést, majd jeleníti meg. És van egy profil, mely azt figyeli (egy intent segítségével), hogy meg lett-e érintve az értesítés. Ha ez bekövetkezik, akkor lefut a Disable night mode task.
Fontos, hogy legyen engedélyezve a Tasker, különben hiába tapizza az ember, nem fog semmit sem reagálni.

Plugin nem kell hozzá, csak a Tasker, ugyanis Java functionöket használtam. Android 5.1-en tesztelve!
Ja és igyekeztem mindent cimkézni, hogy érthetőbb legyen (angolul).
Night_Mode_Example.prj.xml --> https://drive.google.com/open?id=0B9YIHdkp3xAlVDV3VE5zYXY2THc
Have fun!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Okos Otthon / Smart Home
- Óvodások homokozója
- Arc Raiders
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest