- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát ezt így látatlanban nehéz megmondani, gondolom tudod, hogy 2G-n meg 3G-n is mások a cellák és az azonosítóik is, meg ugye több fed le egy területet, vagy pontot.Jahh, vagy úgy. Hát annak szerintem lehet köze program meg rendszer verzióhoz is. Én inkább tiszta lappal kezdenék.
Szerintem indítsd a legegyszerűbbel. Talán a repülő mód éjszakára. Gondolom az menni fog. Először megnézed csak pár perces váltással, ha úgy megy, akkor kibővíted a hétvégés változattal.
Aztán jöhet a GPS. Ahhoz már szükséged lesz a Secure Settings kiegészítőre. És plugin-ként kellesz a feladatot megadnod.
Utána megkísérletezgethetsz a cellákkal. Ha valami nem megy segítünk.
Ha tudunk.
A magyar nyelves dologban nem vagyok teljesen biztos, most nincs fent a program, de úgy rémlik mintha én magyarul és állítgattam volna benne dolgokat. Persze nem 100, lehet már csak az angol nem tűnik fel. Bocs ha hülyeséget mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest