Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát ezt így látatlanban nehéz megmondani, gondolom tudod, hogy 2G-n meg 3G-n is mások a cellák és az azonosítóik is, meg ugye több fed le egy területet, vagy pontot.Jahh, vagy úgy. Hát annak szerintem lehet köze program meg rendszer verzióhoz is. Én inkább tiszta lappal kezdenék.
Szerintem indítsd a legegyszerűbbel. Talán a repülő mód éjszakára. Gondolom az menni fog. Először megnézed csak pár perces váltással, ha úgy megy, akkor kibővíted a hétvégés változattal.
Aztán jöhet a GPS. Ahhoz már szükséged lesz a Secure Settings kiegészítőre. És plugin-ként kellesz a feladatot megadnod.
Utána megkísérletezgethetsz a cellákkal. Ha valami nem megy segítünk.
Ha tudunk.
A magyar nyelves dologban nem vagyok teljesen biztos, most nincs fent a program, de úgy rémlik mintha én magyarul és állítgattam volna benne dolgokat. Persze nem 100, lehet már csak az angol nem tűnik fel. Bocs ha hülyeséget mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Crimson Desert
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest