- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem Tasker -t használok (ráadásul cellainfós műveletem sincs), ezért a kérdésnek erre a részére nem tudok válaszolni. De sztem a Lama sem tehet arról, hogy dual SIM -mel nem működött jól. Ugyanis bármíly meglepő, ilyen opció csak 5.1 -től van az Androidban. 5.1 -ig semmilyen Android SDK -val fejlesztett alkalmazás sem tudja értelmezni azt, hogy "dual SIM". Ennek a kezelését az OS készen "kapja" anélkül, hogy értelmezné. Az Androidos alkalmazások futnak a saját kódútjukon, de ha történik egy slot váltás, (amiről azt sem tudják, hogy mi fán terem), akkor törlődhet a temp és újraindul a cellainfó keresés/találás. Az ő értelmezésükben ilyen csak akkor történhet, ha megváltozik a pozíciód. Vagyis, újra beléptèl oda, ahol addig voltál.
Ami az outputot, vagyis a kapcsolgatást illeti, MTK SOC esetén van lehetőség a slotok/hálózatmódok Taskerből kezelésére, de nem Android API -k segítségével (merthogy olyan nincs). A Secure Settings -ben megtalálhatók az MTK Engineer menü kapcsolói, de sztem egyszerűbb a Dual SIM Control pro -t közbeiktatni (Tasker plugin).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest