Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dottore
üzenetére
Korábban már olvastam és most elolvastam újra, de ez a logika nekem továbbra is sántít. Belépni egy szobába nem lehet állapot, hisz az csak egy pillanatnyi esemény. State az csak a "szobában vagyok" lehet. De mi a túrónak kéne erőforrást pazarolni ennek a monitorozására? Az állapot az a statikus valami, ami két esemény között áll fenn. Tehát beléptem a szobába = a szobában vagyok. Ez addig tart, amíg nem lépek ki. Ha definiálom a két pillanatnyi eseményt, akkor azzal definiáltam a köztük levő állapotot is. Szóval nekem úgy logikus, hogy a szobába belépéskor bekapcsolt wifinek semmi köze a szobából kilépéskori művelethez. Ha definiálom, hogy akkor kapcsoljon ki, akkor egyúttal definiáltam a szobában tartózkodásra vonatkozó műveletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest