- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Szeretnék ötletet kapni, hogy mivel tudnám megoldani a gondomat.
Adott a családban 5 androidos eszköz, mindegyiken van tasker + autoremote, stb. Az én telefonomon van pár tasker task, amire a másik 4 eszköz válaszolgat, ilyenek, hogy ált info, ami visszaadja az akkutöltöttséget, a sim kártya számát, és a wifi nevét, ha csatlakozott, vagy egy másik amivel fel tudom hangosittatni a telefont (rendszeresen keresik a kölkök a telefonjaikat, amit persze lenémitva tesznek le vhova), stb.
A problémám, hogy ezeket a taskokat, szerettem volna egy mappába rendezni (task shortcut) vmelyik kezdőképernyőn, ami egészen jól néz ki a telefon ujrainditásáig, akkor ugyanis eldobja az ikonokat, sőt azt hiszem a nevet is, bár rákattintva továbbra is működik. Ez lehet vmi android 4.1.2 bug, igy ezt elvetettem, ezért nem akarom frissiteni, az egyéb szempontból nekem tökéletes rendszerem. Ha nem teszem mappába, akkor nincs ilyen gond, viszont 4 eszköz 4 ilyen funkciója az már 16 ikon, ezt nem szeretném.
Jelen pillanatban, egy külön project fülre rendeztem minden ilyet és tasker elinditása után belépve a taskba tudom futtatni ezeket, de nem igen tetszik ez a megoldás.
Autovoice-ra bekötöttem a gyakran használtakat, de nem szeretném az összeset bekötögetni.
Nincs erre valami "beépitett" megoldás, ami elkerülte a figyelmem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest