Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az emberek furák lettek
- Tomb Raider Remastered I-III
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Beárazást kérnék asztali PC-re
- Szólánc.
- Puzzle-k. Hogy ejted ki?
- Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Én negyven éve - akkor új építésű - panel legfelső, tizedik emeletén laktam. Másfél év után a házgyári elemek között ki lehetett látni, annyira pocsék munkát végeztek a kivitelezők. Hideg télen így sem volt a lakásban, mert a központi fűtés fentről folyt végig a rendszeren, sokszor nyitva volt az ablak télen is. (Akkoriban nevetségesen olcsó volt a központi fűtés. Ha nem toltak eléggé forró vizet a központból, akkor pedig a földszinten fagyoskodtak, mert mire odaért, kihűlt a víz a rendszerben.)
A rezgést nagyon viszi a panel, a dübörgés, falfúrás gyakorlatilag az egész épületre átterjed. Beszédet inkább a strangok - főleg a fürdőszoba és a WC - továbbítják. Csepeli panel VI. emeletén minden hallható volt a földszinttől a X. emeletileg, amit ott mondtak vagy csináltak.
Szerintem nem jársz jól sem a panel, sem a csúsztatott zsalus lakásokkal. Pont azokat a zajokat és a rezgést továbbítja az épület szerkezete, amit a leginkább zavarónak mondtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- SSD kibeszélő
- Elfelejtettem a film címét
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest