Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaddyGood
tag
Az új MVM-es tarifacsomagokról még nincs infó?
-
korcsi
veterán
-
1egaly
aktív tag
Szerintem Szekszárdon a hegyoldalba sem húztak még,de talán nem is fognak..!?
-
meke11
aktív tag
válasz korcsi #17356 üzenetére
Akkor nem lakunk egymástól messze, de kb két éve cserélték felénk (Bartók Béla utca) az koaxot optikai kábelre. [Hálózatfejlesztés], a többi helyen önerős beruházással történt/történik.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz kabelmania27 #17350 üzenetére
Mióta elhárították a hibát a Downstream 3-16 = NULLA!
Downstream 1: 346 uncorrectables
Downstream 2: 2943 uncorrectablesÁlomszépen megy, bármikor :-)
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz kabelmania27 #17361 üzenetére
Gyakorlatilag 2x nagyobbak a dBmV értékek is :-)
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
nyalifali
aktív tag
A vízzel volt ott a probléma.
Síkelvárt paraméterek D3.0 modem esetén DS (főirányban) -15 <-> +15 dBmV, US 32 <-> 48 dBmV között .
(Gyakorlatilag 2x nagyobbak a dBmV értékek is: 2dBmV emelkedett a vételi, és pont annyival csökkent az adási de ez így normális)
Így 64/105 dBmikroV[ Szerkesztve ]
VaNmIT
-
Crus
őstag
válasz nyalifali #17364 üzenetére
Igen, de nem fura egy kicsit, hogy 1 év 1 hónapja adták át ezt az új rendszert úgy, hogy máris beázott? Jó, a Telekom baromságai után én már nem csodálkozom semmin, de azért abban bíztam, hogy ez a rendszer majd tovább húzza egy kicsit és ha itt a lekötésnél 1 ponton beázott, akkor élek a gyanúperrel, hogy máshol is befog, más lekötésnél, meg még ki tudja hol :-(
-
Crus
őstag
válasz kabelmania27 #17363 üzenetére
-
nyalifali
aktív tag
Jó volt a meglátásod, és nem kell szégyenli ha épp rendben, 1,5-2M műszerekkel vannak felvértezve, az esetedben mérjenek az alsó 4 DS-en.
Codeword hiba más miatt is lehet, szerintem egy a lényeg, jelents be, ne várj vele, főleg hogy ennyire alapos voltál.
Amúgy a többi leág téged nem fog befolyásolni.VaNmIT
-
meke11
aktív tag
Megjelent az új ÁSZF.
-
farkas63
aktív tag
Semmi extra, az van benne ami amúgy is.
-
mizu
aktív tag
ÁSZF 123.o netán új havidíjakat taglal?
▫️ PH! FAN ▫️
-
Tutu7030
veterán
"Szenzációs év végi készülék árak a TARR-nál!
2019. december 31-ig tartó akciónkban kiemelt támogatással juthatsz hozzá rendkívül kedvezményes áron kínált készülékeinkhez."
Xiaomi Mi A3 készülék 74990Ft. Ugyanez a készülék a hivatalos xiaomi webshopban 59900Ft.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
meke11
aktív tag
Csatornakiosztás 2020 január, semmi újdonság nincs, még olyat sem találtam, hogy valamely SD csatorna HD változata sem került a kínálatba. Ez aztán a fejlődés...
Bocsánat a TVE HD lesz. -
1egaly
aktív tag
Csendben kérdezem,vajon mi kimaradunk a Digi kontra Sport tvk stb. csatározásából??
Remélem! -
Bozek
nagyúr
-
DaddyGood
tag
Sziasztok!
Csomagváltás után a qBittorrentben eddig nyitott port már nincs nyitva, pedig az Arris modemben meg van nyitva. A firewall->port triggers menüben nyitottam meg. Csomagváltás előtt minden jól működött. Mit kéne még csinálnom, hogy újból jó legyen? Nem lehet, hogy esetleg a szolgáltató tiltja? Több portot is kipróbáltam a kliensben és a modemben is, de egyikkel se működött.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz DaddyGood #17388 üzenetére
Helló.
Nálam ugyanez volt 1-2 hónapja. Ha van ügyfélkapud akkor az internet kapcsolatot át kell állítanod hogy ne privát IP-d legyen hanem publikus.
Ha van akkor a lépések:
Belépés->Szolgáltatások fül->Internet csomagodra kattintasz->Bal oldalt lent van egy kapcsoló NAT állapota néven privát és publikus. Publikusra állítsd. Ennyi az egész.
Ha nincs ügyfélkapud akkor írj nekik egy email-t hogy tegyenek át publikus IP-re.[ Szerkesztve ]
-
DaddyGood
tag
Átállítottam publikusra, de nem változott semmi. A routerben hol kell megnézni az ip címet?
-
Tutu7030
veterán
válasz DaddyGood #17391 üzenetére
Itt nézd meg, milyen címet kaptál! [link]
"A NAT-os csomagoknál az előfizetők a 100.64.0.0/10 "IPv4 shared address space" -ből kapnak IP címet."[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
DaddyGood
tag
Köszönöm a segítséget, jó lett.
-
korcsi
veterán
CBN CV6181E modemmel működik a 200-as net?
Mert nekem a fent említett (publikus/privát beállítás) helyen csak annyi van, hogy "Bridge üzemmód - tiltva."
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
DaddyGood
tag
Nálam így néz ki:
-
emre33
addikt
válasz DaddyGood #17388 üzenetére
Tarr által biztosított routert el kell felejteni.
Át kell rakni Bridge módba, (tavalyi év lagfontosabb Tarr fejlesztése volt)
Lassú, kevés kapcsolatot bír el. Torrentezés mellett sok-sok csomagvesztésed less. Router tűzfal része használhatatlan.
Amíg nem állítod át, nem lesz jó a neted. Vegyél más routert. Sajnos sokan ezt nem hiszik el, majd saját magad meg fogod tapasztalni, hogy igazan van. ( ha nem most, akkor pár hónap múlva)
[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest