Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas63
aktív tag
válasz farkas63 #13850 üzenetére
Dejó, hogy egy idő után már nem lehet szerkeszteni, 2017 van gyerekek illenne lenne fejleszteni a honlapot xD
Az lenne a legjobb ha egyből optika mehetne a lakossághoz így elkerülhető lenne a sok hiszti meg panasz, hogy csetteg a tv, szar a kép, hol van hol nincs net, stb, nem lenne jelvesztés, de ez még itthon elég meszse van, asszem münchenben már kivitelezték ezt. (ja még kurva drága buli ez )[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz farkas63 #13851 üzenetére
Tessék támogatni a ph!-t, és akkor 15 percre változik a szerkesztési idő.
"A legkorszerűbb optikai hálózatot építették ki Bólyban"
/hwsw 2007. június 06./[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
amadeus11
senior tag
Szakadozik a net ismét. Felmentem, megnéztem a kettes splittert ami a padláson van. Azt vettem észre, a vastag fekete kábelen fut egy vékony drót, amit elvileg? a kettes splitter oldalára kellene csavarozni??? lóg a semmibe. Ez a drót milyen célt szolgál és van-e jelentősége, hogy nincs rákötve a splitterre?
There is a star
-
1egaly
aktív tag
Vettem egy Chromecastot,(leginkább az Eurosport Player miatt),felötlött bennem,ha átdugom a butább tvre,akkor olyan csatornákat is tudok nézni amelyek nincsenek analógban.
Mostani frissitésben megjelent az ilyesmi ikon cast,erre kattintva,kb. 20-30- mp.késéssel szépen,jó minőségben nézhető!
Újra kösz![ Szerkesztve ]
-
bzolika10
aktív tag
Köszi a válaszokat mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
válasz farkas63 #13871 üzenetére
Igazából nincs arra szükségem, hogy a saját TV-mre kitegyem a képét. Arra van a rendes előfizetésem. Csak kipróbáltam megy e. Arra lenne jó, hogyha megyek valahová, telekre, nyaralni stb. egyszerűen kitegyem a képét a TV-re vagy egy DLNA-Miracast adapterre. A Youtube-os megoldás tökéletes lenne. Nem kellene képernyőtükrözéssel vacakolni.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Van itt olyan aki szolgáltatói boxra csatlakoztatott külső merevlemezt műsorrögzítés céljából?
Milyen típusú szolgáltató eszközökkel lehet ezt megtenni?
Válaszokat előre is köszönöm!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
rostiron
őstag
válasz kabelmania27 #13876 üzenetére
Egyenlőre köszi, mindkettőtöknek.
Jövő héten lesz esedékes a padlásra mászás. Akkor látom pontosan, mi,hogy van.Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
hamizoli
tag
Csak úgy a Tarr Facebook oldalát olvasgatva:
régi név:hammer1
-
meke11
aktív tag
-
Bubi
csendes tag
A TARR Kft jelenleg hatályos ÁSZF-jéből idézek :
12.5.2 A határozott idejű előfizetői szerződés megszűnik
....
e) az egyedi előfizetői szerződésben megjelölt szolgáltatás (beleértve az egyes programcsomagokat,
Prémium műsorokat, értéknövelt és kiegészítő szolgáltatásokat is külön-külön vagy összességükben)
Szolgáltató általi végleges megszüntetése esetén, melyről a Szolgáltató a megszűnés időpontját
megelőző legalább 30 nappal korábban értesíti az Előfizetőt,Úgyhogy én holnap megyek felmondani a (hűségidős) szerződést.
Mellesleg a médiahatóságnál most tettem két bejelentést, egyrészt azért mert csatornák megszüntetéséről nem tájékoztattak előre (sőt, december 5-én küldtek postai levelet amiben a bővítésről áradoznak de törlésről egy szó sincs) - másrészt meg azért mert a hűségidőn belüli felmondáskor fizetendő szankciós díj a hírközlési törvényben foglaltakkal ellentétes (a törvény szerint csak a listaár és az akciós ár különbözetét kérhetik el, a Tarr szerint viszont a szerződés lejáratáig kéne kifizetni a teljes díjat - elment az eszük).
-
Bozek
nagyúr
Melyik programcsomag szűnt meg? Mert szerintem egyik se. Max. digitális kiscsomag, de arra meg külön hűségszerződés van.
"egyrészt azért mert csatornák megszüntetéséről nem tájékoztattak előre (sőt, december 5-én küldtek postai levelet amiben a bővítésről áradoznak de törlésről egy szó sincs)"
Megjelent a honlapon a januártól hatályos ÁSZF, amelyben benne volt a csatornakiosztás. Sőt, ott van mellette a módosulások listája is, amiben meg leírták, hogy mi kerül ki és mi kerül be. Innentől fogva ők a tájékoztatási kötelezettségüket teljesítették.Mit szeretnél? Hogy sétáljon el hozzád valaki a Tarr-tól és dalban mondja el, hogy mik szűnnek meg?
-
Turbobacsi
senior tag
nemnem: a tájékoztató levél eléggé felületes volt, a "mari néni" meg gondolod majd az internetes ÁSZF-et fogja olvasgatni??? (én se olvastam el...) Viszont prémium műsor szűnt meg!
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
HIJ
őstag
Ha nem is dalban, de egy levelet vagy emailt ejthetnének... Engem nem érdekelnek a mostani változások, de ez a sunyi "szép csendben fel rakom az új ÁSzF -t a honlapom eldugott részébe és ezzel eleget tettem a törvényi kötelezettségemnek" hozzáállás nem tetszik. Ha van arra hogy reklámozza az új csatikat, akkor arra is legyen hogy bejelentse a megszüntetetteket előre...
-
farkas63
aktív tag
Nem, az ÁSZF-et nekik kötelező módosítani, de attól, hogy ők az ÁSZF-ben megemlítették attól nem tesznek eleget a tájékoztatási kötelezettségüknek, ahhoz levél vagy email formájában is el kell jutattniuk az emberekhez.
És ha a bözsi néninek nincs netje akkor mivan? akkor ő máris nem kapta meg,[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Turbobacsi #13884 üzenetére
Mit jelent a prémium műsor? Megsúgom, az 1%-os nézettséggel bíró Discovery nem tartozik ebbe a kategóriába.
(#13885) HIJ és (#13886) farkas63: Küldtek levelet is, ott volt a számla mellett a januártól érvényes csatornakiosztás.
"ez a sunyi "szép csendben fel rakom az új ÁSzF -t a honlapom eldugott részébe"
Nincs az eldugva. Letekersz az oldal aljára és meg is találod az ÁSZF-et. A többi szolgáltatónál is ott van. -
CsodaPOK
senior tag
Ne légy már naív...
A Tarr is egy piacon működő cég, aki pénzt akar keresni. Nyilvánvaló, hogy a pozitív dolgokat fogják reklámozni emailben/weboldalon/TV-ben/ügyfélszolgálaton/molinón/kisegéren, a negatívról pedig pontosan csak annyit fognak szólni, amit a történy előír. Ez így van mindenhol...Amúgy még valamikor tavaly év végén küldtek ki számlamellékletként papírt a januártól érvényes csatorna kiosztásról.
-
Onlány
tag
Ezt az 1%-os discovery nézettséget ki hazudta? Jaa a Tarr akkor biztos úgy van. Gondolom az izaura Tv 80%-os nézettségű. Agyrém bakker
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
Bozek
nagyúr
válasz Onlány #13890 üzenetére
Már többször linkeltem a felméréseket, keress vissza. Azokhoz a Tarr-nak semmi köze. Amúgy azok sose írják be, hogy "úgyse néztem, nem hiányzik", akik a másik csoportba tartoznak. Ha 100 ezer emberből 1000 nézte és az panaszkodik, akkor soknak tűnik az 1% is, pedig nem az.
Az Izaura TV egyébként 0,2%-on volt az 52. héten, amikor a Discovery 1,3%-on.
Az SHR% adatokat kell nézni, de ebből persze hiányoznak az idősek, csak 18-49 évesig vannak adatok.
[ Szerkesztve ]
-
Onlány
tag
Itt az a lényeg, hogy a Tarr előfizetői közül mennyien nézték. Nemcsak a discoveryt hanem Eurosportot. Erre van pontos adat vagy csak hamisított. Amúgy teljesen mindegy mert az egész a haszonszerzésért és Vajna bácsi és körei kitömésért van. A kötelező propagandát el kell juttatni valahogy Te hülye meg fizess érte duplán. Az adódóból vesznek tévét Vajna bának és utána még fizetsz is érte a leadózott pénzedből. Lopitika profi módon.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Onlány #13895 üzenetére
Az állami adókat kötelező továbbítani, erre törvény van. Az m3 amúgy 0,9%-os nézettséget ért el az 52. héten. De azt azért hozzáteszem, hogy az újonnan bekerült Mozi+ 5%-os nézettséggel állt, az M2 (ha már állami TV) 2,6%-on a 18-49 évesek körében. A 4-14-ben az M2 5,2%-al zárt, a Nickelodeon 9,1%-os.
-
Onlány
tag
mármint az állami és vajna adókat akartad írni mert ez bizony így van ha a törvény nem is de a főnök igényt tart rá nem véletlenül ezek a hörcsög adók mindenhova be lettek téve. Borzalmas szar az állami tv-k nézettsége ahhoz képest mennyi adóforintot csesznek el rájuk. De azt is tudjuk ilyenkor nem a nézettség számít propaganda mindenáron undorító és a tarr is ebbe a szarban tapos még sok más kábelszolgáltatóval együtt. Apropó a HÍR Tv miért került ki az alapcsomagból és a mészáros tévé miért van benne? Jaa tudom a nézettség miatt oh
-
sumi73
csendes tag
Valaki kérdezte már tőlük hogy mikor teszik vissza HD-ben a Fox-ot??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest