Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozsi1987
tag
válasz green_army78 #13500 üzenetére
szuper családi HD - 1 év hűséggel ( )
mellette pedig tarr trió extra 20M ( )
+ platina mix ( ) + útitárs ( ) + digifilm ( ) + HD (de miért ?! )
szintén 1 év hűséggela 2 együtt nagyon jól kiegészítik egymást
-
ozsi1987
tag
TARR közlemény 2017-es újrahangolás
2017. január 2-án napközben Adony, Aparhant, Barlahida, valamint Pacsa, 2017. január 2-áról 3-ára virradó éjjel 00:00 - 06:00 között a TARR Kft. szinte telejes szolgáltatási területén csatornakiosztás módosítást végzünk, így 2017. január 3-tól az új tévé csatorna kínálatunk válik elérhetővé. Az átállás ideje alatt teljes szolgáltatási területünket érintő szolgáltatás kimaradás várható. A TARR Kft. által biztosított digitális beltéri egységeket (set-top-box) központilag újrahangoljuk.
egyéb érdekesség:
"sőt 2017 elején a TARR MobilTV szolgáltatásunkon keresztül a FilmBox Live online videótéka tartalma is elérhető válik előfizetőink számára."
ezt eddig szerintem nem tudtuk.
ezt már kép formájában megkaptuk egyik fórumozó társunktól is pár nappal ezelőtt, valamint ha jól tudom a december havi számlával kiküldésre került papír alapon is.
[ Szerkesztve ]
-
ozsi1987
tag
2016 - AZ ÉV AMELY FELFORGATTA A MAGYAR TÉVÉS PIACOT
érdekes olvasmány...
-
meke11
aktív tag
Nézem ezt az újrahangolás oldalt a honlapon, és az ütötte meg a szemem, hogy kézi beállításnál a tavalyi 210 MHz helyett 2017-ben 370 MHz a kezdő freki. Az analóg kezdete pedig a papír szerint S17 (273,25 MHz). Ezek szerint megnövelik a DS frekik számát!
-
meke11
aktív tag
válasz green_army78 #13512 üzenetére
Remélem minél előbb meg is szüntetik az analóg csatornákat.
A tavaly karácsony előtti levélben azt ígérték, hogy az analóg Extra csomag megszűnik, illetve csak digitálisan lesz elérhető. Én azzal a 18 analóg csatival már kibékülnék. A kispénzű embereknek az is elég. Bocsánat, ha valakit megsértettem.
[ Szerkesztve ]
-
RockCNC
senior tag
2017 és uhd-4k csatorna még sehol?!
-
Bozek
nagyúr
válasz green_army78 #13509 üzenetére
Persze, főleg, hogy az ÁSZF-ben is HD-nak van jelezve.
(#13507) ozsi1987: Még mindig ezen lovagolsz? Kezd már nagyon unalmas lenni.
Amúgy pont tegnap hívták apám (ő az előfizető) a T-től, hogy nem akarunk-e váltani. Feltette a kérdést, hogy vannak-e DigiSport-ok, úgyhogy gyorsan rövidre lett zárva a téma. -
Z()L3
tag
Sziasztok !
Ma megjött a számla, benne a friss csatornakiosztással, és egy levéllel. Benne : 2017 első negyedévében a Tarr Kft. elindítja a mobiltelefon szolgáltatását. Mondom ok, gyanús volt hogy mikor az ügyfélszolgálaton voltam ki voltak téve mobiltelefon tartók (azok a riasztós fajták, gondolom majd bemutató telefonoknak)Erről tudni már valami pontosabbat ? Saját hálózatuk lesz, vagy valamelyik nagyobb mobilszolgáltatóét fogják használni ?
Remélem lehet majd számot átvinni, meg mivel náluk van minden (tv,net,telefon) már vagy 10 éve lesznek valami jó kis kedvezmények
Esetleg EZ lenne már az ? Mert ha ez az, akkor
[ Szerkesztve ]
-
ozsi1987
tag
válasz green_army78 #13510 üzenetére
van aki ennél többet költ dohányzásra egy hónapban, én meg inkább netbe és tv-be fektetem
(mivel családom több tagja is tvzik, ezért eloszlik az szépen több ember között ) -
ozsi1987
tag
nem lovagolok én semmin, nincs is lovam
részemről én megoldottam a témát, de szerintem van jó pár Tarr-os előfizető, aki nem teheti meg azt amit én megléptem. igazából csak az Ő érdekükben csatlakoztam minden fórumon azokhoz akik szeretnék vissza kapni a Discoveryket, anno mikor én reklamáltam a digi sportok miatt, akkor pl a discovery kedvelők is beálltak a sorba. én kérek elnézést -
Bozek
nagyúr
válasz ozsi1987 #13523 üzenetére
Attól nem lesz jobb. Amúgy engem az se zavart, hogy nem volt DigiSport, addig néztem a MindigTV-n. Most meg ott dobták ki az összeset, viszont mivel a Tarr visszarakta, már 1 éve nincs ott előfizetésem. Igazából aki akarja, az megoldja, ahogy az Eurosportot is meg tudom oldani.
-
green_army78
tag
Számunkra fontos, hogy Ügyfeleink szolgáltatásainkkal kapcsolatos ügyeit szakszerűen és pontosan intézzük.
A Tarr Kft. két fő okból változtat a csatornakiosztáson, az egyik az előfizetői igények felmérésének alapján, amelyet minden évben elvégzünk. A másik tényező, hogy a műsorszolgáltatóval mely csatornákra tudtunk a mindkét fél számára elfogadható megállapodást kötni. A csatornakiosztás módosítása időközönként szükségszerű, de ezt igyekszünk minél ritkábban megtenni.
Tájékoztatjuk, hogy a TARR Kft. mindent elkövetett annak érdekében, hogy az említett csatornákat (ORF csatornák, Eurosport csatornák) továbbra is biztosítani tudjuk ügyfeleink számára.
Sajnos nem tudtunk megállapodni a csatornák tulajdonosaival a további elosztás lehetőségével kapcsolatosan és áremelés nélkül nem tudtuk volna tovább bent tartani a kínálatba. TARR Kft. nem kívánt árat emelni a megdrágult Discovery és Eurosport csatornák miatt. Olyan ajánlatot kaptunk műsordíjra vonatkozóan, ami drágább lett volna, mint a TV2, RTL Klub együtt. Nem kaptunk garanciát arra vonatkozóan az Eurosport-tól, hogy a nézett sport műsorok továbbra is a csatornán lesznek elérhetőek, mint pl. MotoGP, Bundesliga, stb. (közben alárták a szerződést a Bl-re
Tájékoztatjuk, hogy az ORF adásai pedig kódolásra kerültek, tartalma Magyarországon nem fogható. Az új vételi feltételekről a külföldi jogtulajdonossal nem sikerült megállapodni. Valójában, amíg tudjuk adjuk a csatornát (Útitárs csomagban), de kiosztásban nem szerepel.
Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a következő német nyelvű csatornákat, melyek továbbra is megtalálhatóak kínálatunkban: 3Sat, Arte, PRO7, SAT1, Super RTL, ZDF.
A számlalevéllel kiküldött tájékoztatáson jól szerepel, hogy a DIGI Sport 2 nem lesz elérhető HD minőségben (Digisport3 meg igen???????), a Minimax/C8 csatorna viszont elérhető lesz digitálisban és analógban is.
Megértését ezúton is köszönjük!
-
farkas63
aktív tag
Digi 1-3 lesz HD-ban de 2 nem, juuujjjj ki az a barom aki így állította be?
-
farkas63
aktív tag
válasz green_army78 #13530 üzenetére
De ÁSZF-ben mind a 3 szerepel mint HD akkor most melyik nem lesz HD? mert lehet bemenni, hogy hát b+ ÁSZF azért mégis csak ÁSZF.
Meg a Film+, Nat. Geo. Wild-nél is hibás, vagy az se hibás szerintük?[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Na ne vicceljünk már, hogy a digi 2 nem HD. Normálisak ezek???? Inkább a 3 ne legyen az, ha már így elcseszik!
-
Bozek
nagyúr
válasz Grande Ale #13532 üzenetére
Ha nem lesz HD, akkor tömegesen kell bemenni asztalt verni. Az ÁSZF a mérvadó, nem a kiküldött sajtpapír...
[ Szerkesztve ]
-
ozsi1987
tag
válasz green_army78 #13528 üzenetére
Számomra fontos, hogy a tarr kft menjen a p**csába!!! .....
évről évre hülyébbnek nézik az előfizetőket, ráadásul a kommunikációjuk egyenlő a NULLÁVAL. -
ozsi1987
tag
tarr facebook oldalán is beköszöntött a tél... egyre fagyosabb a hangulat...
január elején égni fognak a telefonvonalak, amit az elmúlt 2-3 évben már megszokhattunk. -
Bozek
nagyúr
válasz ozsi1987 #13535 üzenetére
Akkor menj másik szolgáltatóhoz. Senki nem kötelez arra, hogy a Tarr-nál legyél. Ott a Telekom DigiSport-ok nélkül, gyökkettő bitrátájú IPTV-vel.
(#13534) green_army78: Nem hiszem. A Discovery-nek is elég alacsony a nézettsége. Sajnos csak 2014-es adatokat találtam, akkor főműsoridőben 0,9% volt. Igaz, 2013-ban még 1,5%-on állt, de az se sok.
(#13538) ozsi1987: Azért az RTL Spike-ot, illetve a MobilTV-n a FOX-ot beírni nem volt szép. Jelenleg is fogható mind a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula
csendes tag
válasz ozsi1987 #13538 üzenetére
Szerinted hányan lesik a TARR honlapját hogy lesz-e kedvezmény karácsonyra?
JA, meg hányan olvassák ezt a FÓRUM-ot?Ami amúgy olyan csatornákat tartalmaz, ami akinek kellett már eddig is volt (nagyrészt)
Szerinted hányan fognak újrahangolni (sokan azt sem tudják hogyan kell), ha azt se tudják hogy újrahangolás kellene.
Ha az utoksó levélben (pár napja kapta meg mindenki ??) szó lenne róla, talán megérteném.
És végül részlet a Wikipédiából:
Az Eurosport a legnagyobb európai televíziós sportcsatorna-hálózat, amely a világ 54 országában és 20 nyelven – köztük magyarul is – fogható műholdon és kábelszolgáltatókon keresztül. A hálózat tagjaként jelenleg három televíziócsatorna működik: az Eurosport 1 (2015 novemberéig egyszerűen Eurosport), az Eurosport 2 és az Eurosport News. A televíziócsatornák tulajdonosa a francia TF1 Group médiavállalat volt 2015-ig, ezután a csatornákat megvásárolta a Discovery CommunicationsA TARR-nak egyetlen karácsonyi ajándéka az lene, ha bejelentené hogy visszarakja az Eurosport és az összes többi Discovery csatornát (SD, HD)
Amúgy nézem az FB oldalukat is. Egyre többen felháborodnak (jogosan)!
Mi lesz majd jan. 3-án? A legtöbb akkor fog majd rádöbbeni, hogy nincs TLC, Discovery, ID-Xtra, Eurosportok, stb...[ Szerkesztve ]
-
wall2
tag
válasz octopus666 #13543 üzenetére
Tarr-nál nem mostanában lesz 500Mbit/s internet.
-
Bozek
nagyúr
Azért nem egészen. Nálunk például nem elérhető se a Digi, se a UPC. Van Tarr és Telekom. Utóbbi ugyebár DigiSport-ok miatt kiesett.
Amúgy inkább az Eurosport menjen, mint a DigiSport, mert mint írtam, az előbbire van alternatíva, az Eurosport Player.
(#13544) wall2: Ilyenkor mindig felteszem a kérdést: Minek? Én jól elvagyok a 30 Mbites internetemmel is (az mondjuk Telekom-os).
[ Szerkesztve ]
-
green_army78
tag
mindenhol lehet váltani valamire, (mindig tv, műholdas, vagy egyéb internet/kábelszolg.)
csak kérdés hogy megéri-e... -
Bozek
nagyúr
válasz green_army78 #13547 üzenetére
MindigTV? Azzal a bitrátával? Hát kösz, inkább kihagyom. Volt 1,5 évig (közben a Tarr is elkezdte digitálisan adni az előfizetőknek a csatornákat), bőven elég volt belőle annyi.
-
Grande Ale
őstag
Azért remélhetőleg ez a Digi2 HD elírás. Vagy legalábbis átgondolják...
-
Bozek
nagyúr
válasz Grande Ale #13549 üzenetére
Volt már róla szó. Ha nem elírás és tényleg nem HD lesz, akkor mehet az asztalcsapkodás, mivel az ÁSZF-ben HD-ként szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest