Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorencz
tag
techniksat k2 beltérim van de mostanában nem nagyon ismeri fel a pendrivokat akkár,hogyan is formázom
-
lorencz
tag
válasz green_army78 #13602 üzenetére
A felvételt anno én is proböltam de az elsö reklam blokknál megszakadt.
-
meke11
aktív tag
Láttátok már a legújabb 2016.12.19-én kelt csatornakiosztást?
Paramount HD, Mozi+ HD
-
cfcfan30
tag
egy ismerősömnek saját k2 box-a van, nála semmi gond(nem tarr a szolgáltató), és elég sokat rögzít.
nálatok jól működik a net? kb. 2 napja percenként megy el és jön vissza, most tervezem jelenteni.
-
cfcfan30
tag
Ugyertem, hogy melyik csatornanak hanyas szam lesz a helye, en nem rendezgetem at. Mert mondjuk visszakapjuk a historyhd-t, de a 131en levo sd mellett nincs hely a hdnak, ugye altalaban egymas mellett van sd es hd ugyanabbol a csatornabol, szoval kis keveres biztos lesz, meg ugyanez pl foxhd is, ott sincs hely egyik oldalon se.
[ Szerkesztve ]
-
zozola
csendes tag
Na kérem, a műholdas DIGI-hez most talált vissza a Discovery és a TLC. Ezek után a Tarr igazán elgondolkodhatna, hogy a maradék Discovevry-k tényleg menjenek a levesbe. De őket ismerve nem fogják meggondolni magukat.
-
Tutu7030
veterán
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
veterán
-
zozola
csendes tag
válasz szabogabor10 #13622 üzenetére
Ennek ellenére a DIGI is árat emelt.
-
veterán
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz szabogabor10 #13624 üzenetére
Hajlandó lennék fizetni egy ezrest a discovery csatornákért akár egy külön csomagba is, úgy nem kötelező mindenkinek megfizetni a felárat, de gondolom külön csomagként meg a discovery se megy bele a buliba így inkább mindenestől kivonult. R.I.P aranyláz alaszkában, kereshetem a neten
-
zozola
csendes tag
válasz szabogabor10 #13624 üzenetére
A Telekom visszakozott a FOX csatornák ügyében. Igaz,csak 30 napig vállalt garanciát rájuk, de már ez is valami.
-
veterán
-
zozola
csendes tag
válasz szabogabor10 #13627 üzenetére
Úgy tudom, hogy a HD-k január elején kerülnek ki, az Sd-k meg jan.31-ig vannak vállalva. Az utóbbiakra értettem, hogy maradnak egy darabig.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Tutu7030 #13621 üzenetére
Rendben, akkor térjünk vissza 2021-ben erre a témára, amikor már a Tarr-nál se lesz 4 éve Discovery (feltéve, ha nem rakják addig vissza). Azért vicces, hogy a Digi a "király", miközben náluk eddig nem volt elérhető.
Amúgy tudok mondani olyan csatornákat, amik meg a Digi-nél nincsenek: pl. FOX, Ozone Network, Spíler TV, RTL Spike. A Life Network se HD.
-
cfcfan30
tag
Ezek kozul a spiler tv hianyozna, ha csak ennyi a lista.
En azt a pillanatot varom, ha eljonne az az ido, mikor igazi vetelytarsat kapna a tarr del-dunantulon, mert a szolgaltatas nekem megfelelo, viszont az ara az egekben van(persze valamibol ki kell fizetni a tobbi szolgaltatot hogy ne jojjenek a kornyekre :/ ) -
kabelmania27
Topikgazda
Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
-
bzolika10
aktív tag
Hogyan kell képet feltölteni?
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Hsz-nál képfeltöltés a szöveghez rész alatt először fájlok kiválasztása majd feltöltés, utána feltöltés, majd beillesztés.
-
1egaly
aktív tag
BÚÉK Mindenkinek!!
Mai ajánlott tv csatornák Eurosportok,Discovery....
Holnapi:Izaura,Fem3,RTL Spike.. -
ozsi1987
tag
Sziasztok.
BÚÉK
Jó szórakozást holnapra
-
1egaly
aktív tag
FoxHD,ParamountHD,Mozi+HD,BBC EartHD,HistoryHD ezek az új hd csatik....
-
veterán
-
ftamas0201
Topikgazda
Digitális hangolással a találati lista 173 tv és 19 rádió csatorna. Másnál is megegyezik?
Hát discovery sajnos kuka -
Tutu7030
veterán
válasz ftamas0201 #13641 üzenetére
175+19
Sajnos tényleg azok mentek a levesbe, ami engem is érdekelt. De legalább az összes vajna csatorna nézhető.Viszont a német csatornákra felkerültek a hbbtv linkek. Durva, hogy a többség mennyivel színvonalasabb, mint a z egyetlen magyar mediaklikk.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
nyalifali
aktív tag
Sztem a 173+19 a helyes.
Discovery hasonló lesz mit anno a Digi, jön az, csak később...
A T-től holnap hajnalban pedig ez kerül ki:
National Geographic Channel, National Geographic Wild, FOX, Baby TV, National Geographic Channel HD, National Geographic Wild HD, MTV Hits, FilmBox Premium, Viasat Nature/History HD, Sky News és D1TVNatGeo nekem pl jobban fájna, a FOX-ot nem is említve....
VaNmIT
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz Tutu7030 #13642 üzenetére
Akkor valahol két csatornám elveszett az éterben. Nem baj, úgyis biztos valami fincsi izaura vagy hasonló f*stalicska csatornák veszhettek már csak el, érdemleges csatorna alig marad már lassan pedig van 175. Eszem megáll.
Na de hátha lesz jobb is, maradjunk pozitívak. Hátha a változás éve lesz ez is. -
ZsoltG60
aktív tag
Nálam (Zala) 175/20 ..
(#13643) PooPy erre jó a Paramount SD/HD is ...de a zenebutik az kódolt...
(#13646) nyalifali 17-18 két helyi tv csatorna
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest