- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Aktív témák
-
MrSummer
aktív tag
Vki még vmi hozzászolás??
-
fügike
senior tag
Vagy nézz fel a display.hu-ra. :)
-
Vertic
aktív tag
Hát nincs benne védelem ez ellen? Nekem a monitorom ezt írja ki, ha nem megfelelő a frekvencia: Attention! Frequency out of range. És ezt bámulhatom, amíg nem csinálok valamit. Egyszer már volt valami, biztos napfolttevékenység következtében :), hogy ezt írta ki, pedig 74Khz-es frekvenciát kapott, ami bőven elfogadható neki (30-92Khz)... már téptem a hajamat, és akkor kikapcs, bekapcs (reseteltem párszor, de mindig ua.), és voila.
-
MrSummer
aktív tag
Na vki esetleg még?......:(
-
Bozz
tag
Tapasztalatból mondom, hogy ha összeugrott a képed, világos és vibráló a monitor, akkor túl magas frekit kapott. A magas frekire szerintem mindegyik másképp reagál, nem feltétlenül romlik el azonnal! Én javasolnám a szervízt, meg tudják javítani.
Az AGING MODE-ra nem nagyon van tippem, de ha az is, aminek mondjátok, akkor is csak a meghibásodás hatására jött elő szerintem... -
Vertic
aktív tag
Egyébként van egy tippem az aging modera: növeli a brightnesst, hogy ha a képcső öregszik akkor is lássál valamit... :) de ez csak tipp. (most találtam neten, ahol csávó ezt írta, de ő is csak tippelt. azon a monitoron egy külön kapcsoló volt erre)
-
MrSummer
aktív tag
Asszem pont a prohardver oldala volt megnyitva más semmi a gyári beállításokat már probáltam. A szoftveres gondról meg egyik másik gépre is kötöttem. Mit jelent maga ez az AGING MODE? Ha elkezdem állítgatni akkor ha leveszem a brightnesst fullon akkor is világos még kicsit.
-
Vertic
aktív tag
Hát először is mit csinált a gép mikor otthagytad? Monitor menüjében biztos van olyan, hogy kiírja milyen frekvencián és felbontáson fut. Nézd meg, ez olyan-e, mint eddig. Lehet, hogy pl. valamiért elfelejtette a monitor a beállításokat (geometria, ilyesmi), esetleg egy reset factory settings megoldja, ha van ilyen rajta, vagy kézzel beállítod újra, és akkor megjegyzi. Lehet, hogy szoftverben csesződött el vmi beállítás, és most máshogy hajtja meg a monitort, ezt is le kéne ellenőrizni. Végső esetben szerviz. Szóval sok minden lehet.
-
MrSummer
aktív tag
az nem jó :( de ha nem mit próbáljak tipp vki?
-
MrSummer
aktív tag
A gépemet mikor elmentem itthonról bekapcsolva hagytam mire hazaértem se kép se hang most kissé össze van ugorva a kép és ha leállítom a rendszert a monitor nem áll le és azt írja ki hogy AGING MODE ezekután fehérre vált a képernyő plz help lehet vmit csinálni???
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest